9. klasse

Er du klar til at få det fedeste 9. klasses år på både det faglige og sociale plan? Så se her.

Overvejer du din 9. klasse på en efterskole? Så er du landet det helt rigtige sted.

På Dronninglund Efterskole giver vi dig den ultimative undervisning, der ikke alene forbereder dig på afgangseksamen, men også skubber til din måde at tænke på. Med en 9. klasse fra Dronninglund Efterskole får du ikke læring med trættende og kedelig tavleundervisning. I stedet sætter vi din indre iværksætter på arbejde og lader dig udforske teorierne bag metoderne på en helt ny facon.efterskole 9 klasse

Undervisningen i 9. klasse

Med din undervisning i de boglige fag vil du få ’hands-on’ erfaring med teknikker, der hjælper dig til at kunne betragte din læring i en mere virkelig kontekst. Derudover udforsker og eksperimenterer vi meget og sætter former, farver, sanser, og meget mere i spil. Det gør både teorierne nemmere at relatere sig til og på den måde se et dybere formål med.

Udover undervisning med masser af kant, energizers (læringsteknik), og energi, dykker vi også ned i dine særlige evner. Gennem vores forløb sammen har vi nemlig høj fokus på at udvikle dine styrker. Vi ruster også dig til at genkende andres forcer og på den måde lære dig, hvordan du får max ud at et samarbejde. Samarbejde skal være givende for alle parter, og det skal rykke jer. Det har vi helt særlige teknikker for. Læs mere om undervisningen – klik her.

Masser af linjefag

Udover vores undervisning i de boglige fag, så elsker vi også at gå amok med vores mange linjefag.
Her har du muligheden for at finde dine yndlingsinteresser og dyrke dem max med hele otte lektioner hver uge. Hvis du har flere interesseområder, har du også mulighed for at blande dem.

Vi har mange forskellige fag inden for vores seks kategorier. Klik her på din yndlingskategori og læs mere om dine muligheder: E-sport – Boldspil – Musik – Outdoor – Kunst & Kreativitet.

Vores dygtige lærer sætter fokus på at udvikle dine skills, men også give dig en oplevelse og et sammenhold som du aldrig vil glemme.

Lyst til at vide mere?

Så kom på et uforpligtende besøg og få en fed rundvisning i huset. Vi elsker at vise vores lækre faciliteter frem, og fortælle om alle de ting vi laver i hverdagen.

Book rundvisning her.