fbpx

9. klasse

Overvejer du et år på efterskole i 9. klasse? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her kan du læse om både undervisning, linjefag og det sociale liv på en efterskole.

9. Klasse på dronninglund efterskole

På Dronninglund Efterskole har du mulighed for at tage din 9. klasses afgangseksamen. I de fleste fag har vi i 9. klasse en to-lærere ordning. Det betyder, at der er to lærere i klassen til at udfordre dine styrker og samtidig understøtte dig, hvor du kan have ekstra brug for hjælp.

Et år både med fagligt fokus og efterskoleliv

Når du går på efterskole, vil du møde en hverdag, hvor der både er plads til masser af efterskoleliv og faglige udfordringer. Hver aften har eleverne en lektietime, hvor der er ro til fordybelse og lektielæsning – eventuelt med hjælp fra en lærer.

Undervisningen i 9. klasse på Dronninglund Efterskole er både undersøgende, eksperimenterende og spændende. Vi har et stort fokus på at skabe indhold, der er levende og projektbaseret.

Du vil blive fagligt udfordret, løse kreative opgaver i samarbejde med dine efterskolekammerater og blive parat til din videre færd på en ungdomsuddannelse. Undervisning på en efterskole er unik, fordi lærerne kender dig ekstra godt. Vi ser hinanden i hverdagen, hen over aftenkaffen og i hallen til et spil badminton. Vi ser dine styrker både i faglige sammenhænge og i fritiden. Det kan mærkes i undervisningen og i relationen til dine lærere.

Undervisningsmetode

Du kan læse meget mere om vores undervisningsmetode med projektorienteret undervisning, energizers, leg, faglige timer og relationer lige her.

Linjefag på Dronninglund Efterskole

Elsker du at kaste med en bold? Eller synes du, at det er sjovt med både bål og mudder? Måske er du typen, der altid har drømt om at stå på en scene med musikken flydende omkring dig. Eller også kan du måske bare godt lide at udfolde dig i et kreativt værksted? Hvem ved – måske er du den næste Astralisspiller? Eller også drømmer du måske om at gøre verden til et bedre sted gennem aktiv handling? Lige meget hvad du drømmer om, så har du på Dronninglund Efterskole mulighed for at udforske og dyrke dine interesser til fulde.

Et linjefag er et slags hovedfag inden for dit interesseområde. Hos os kan du vælge mellem hele seks linjefag:

E-SPORTOUTDOORBOLDSPILKUNST OG KREATIVITET  – MUSIKGØR VERDEN BEDRE

Udover linjefagene er der forskellige spændende, sjove og kreative valgfag i løbet af året. Disse kan du læse mere om her.

Lyst til at vide mere

Så kom på et uforpligtende besøg og få en god rundvisning og samtale i huset. Vi elsker at vise vores lækre faciliteter frem og fortælle om alle de ting, som vi laver i hverdagen.

STIL ET SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller er der ting, du gerne vil have uddybet.

BooK Rundvisning

Du kan altid kontakte skolen for at få en uforpligtende rundvisning

BESTIL MATERIALE

Vil du gerne vide mere om skolen, så kan du bestille vores digitale brochure lige her

Dronninglund Efterskole

Slotsgade 10
9330 Dronninglund

Kontor@dronninglundefterskole.dk
Tlf. 98 84 19 99

Trafikinformation

Dronninglund - Aalborg

Bus 30 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Aarhus

Bus + tog 125 min - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Brønderslev

Bus 50 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Frederikshavn

Bus 80 min. - Afgang lige uden for skolen.