fbpx

9. klasse

Overvejer du et år på efterskole i 9. klasse? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her kan du læse om både undervisning, linjefag og det sociale liv på en efterskole.

9. Klasse på dronninglund efterskole

På Dronninglund Efterskole har du mulighed for at tage din 9. klasses afgangseksamen. I løbet af skoleåret forbereder vi dig gennem levende og inspirerende undervisning, som du er med til at præge.

Vores undervisning er projektorienteret. Her indleder læreren med et lille oplæg på max 15 minutter ved tavlen, hvorefter læreren bevæger sig over i en mere vejledende rolle. Nu får du mulighed for, i samarbejde med dine klassekammerater at udforske det givne emne. Her er du med til både at stille spørgsmålene og besvare dem. Lyder det farligt? Det er det bestemt ikke. Vi sørger nemlig for, at du er udstyret med alle de rigtige metoder og teknikker til at gribe opgaverne an. Undervisningen vil både sørge for at gøre din læring mere nærværende og relevant for netop dig. Derudover vil du ved prøverne til sommer kunne huske tilbage på de konkrete projekter og bedre kunne genkalde dig de konkrete teknikker, fordi du netop har haft din læring i egne hænder frem for blot at få dem fortal.

Leg

På Dronninglund Efterskole elsker vi at lege. Leg er en central del af skolens DNA, og du vil opleve, at legen både er tilstede i undervisningen, i fritiden og til vores arrangementer. Leg for os betyder mulighed for at tænke anderledes og sjovt. Gennem legen bliver vi både inspireret, får ny energi og livslyst. Ofte er legen også med til at gøre os klogere både vidensmæssigt men også på hinanden. Det er fantastisk.

Linjefag på Dronninglund Efterskole

Elsker du at kaste med en bold? Eller synes du, at det er sjovt med både bål og mudder? Måske er du typen, der altid har drømt om at stå på en scene med musikken flydende omkring dig. Eller også kan du måske bare godt lide at udfolde dig i et kreativt værksted? Hvem ved – måske er du den næste Astralisspiller? Lige meget hvad du drømmer om, så har du på Dronninglund Efterskole mulighed for at udforske og dyrke dine interesser til fulde.

Et linjefag er et slags hovedfag inden for dit interesseområde. Hos os kan du vælge mellem hele fem linjefag:

E-SPORTOUTDOORBOLDSPILKUNST OG KREATIVITET  – MUSIK

Udover linjefagene er der forskellige spændende, sjove og kreative valgfag i løbet af året. Disse kan du læse mere om her.

Lyst til at vide mere?

Så kom på et uforpligtende besøg og få en god rundvisning og samtale i huset. Vi elsker at vise vores lækre faciliteter frem og fortælle om alle de ting, som vi laver i hverdagen.

STIL ET SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller er der ting, du gerne vil have uddybet.

BooK Rundvisning

Du kan altid kontakte skolen for at få en uforpligtende rundvisning

BESTIL MATERIALE

Vil du gerne vide mere om skolen, så kan du bestille vores digitale brochure lige her

Dronninglund Efterskole

Slotsgade 10
9330 Dronninglund

Kontor@dronninglundefterskole.dk
Tlf. 98 84 19 99

Trafikinformation

Dronninglund - Aalborg

Bus 30 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Aarhus

Bus + tog 125 min - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Brønderslev

Bus 50 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Frederikshavn

Bus 80 min. - Afgang lige uden for skolen.