Digital rundvisning

Kunne du tænke og opleve Dronninglund Efterskole fra din egen sofa. Så er du landet det helt rigtige sted. Læn dig godt tilbage og nyd turen.

Digital rundvisning med Tobias

Velkommen i forhallen

Tobias byder dig velkommen på Dronninglund Efterskole

Hør Tobias fortælle om vores klasser, undervisning og læring på skolen.

Værelse

Når man går på efterskole bor man også på skolen. Kom med indenfor og se dit måske kommende værelse.

Foredragssalen

Kom en tur med ind i vores top lækre foredragssal, hvor vi holder morgensang, arrangementer og sjove stunder.

Pejsestuen

Hygge med vennerne og fællesskab er noget af det bedste i verdenen. Kom med ned i vores skønne pejsestue, hvor man rigtig kan hænge ud.

Personalestuen

Brætspil, varme snakke og fantastiske sofaer. Det er lærerværelset. Kom med indenfor når Tobias fortæller om livet her.

Spisesalen

Kom med ind i vores spisesal og hør om mad, køkkenet og hygge.

Udforsk dit linjefag

Outdoor

Er du vild med friluftsliv, bål, natur og action, så skal du med på rundtur på vores outdoorplads. Læs også om vores outdoorlinje og valgfag her

Musik

Vi har det lækreste musiklokale, hvor du kan slippe din indre lyd fri. Se bare her. Læs også om vores musiklinje og valgfag her

Kunst og kreativitet

Tobias tager dig med ind i det kreative rum, hvor der er max plads til at slippe fantasien fri. Læs også om vores kunstlinje og valgfag her.

E-sport

Er du klart til at udfordre dine taktiske overvejelser, kommunikation, overbliksevne og fysisk formåen. Så hop med Tobias ind og hør om E-sport på Dronninglund Efterskole. Læs også om vores e-sport-linje og valgfag her.

Boldspil + hallen

Kom en tur med ned i vores fede hal, hvor særligt boldspil holder til henover vinterhalvåret. Læs også om vores boldspilslinje og valgfag her