Efterskolernes dag

Kom til efterskolernes dag og oplev Dronninglund Efterskole d. 29. september 2019 mellem kl. 12.00 - 17.00.

Kom og oplev

Efterskolernes dag er en fantastisk dag, hvor du har muligheden for at udforske, om vi skal være dit kommende hjem for et år. Kom og oplev:

efterskolernes dag

• En inspirerende rundvisning

Til Efterskolernes dag har vi har en masse søde elever, der står på spring for at tage godt imod dig og din familie. Eleverne vil give en guidet tur rundt på skolen og vise jer hver en sjov lille krog, der gemmer på skønne efterskoleoplevelser. Spørg dem om alt du måtte lyste omkring livet på DE.

• Personlig samtale med en lærer

Efter rundturen vil du og din familie blive budt indenfor i spisesalen til frokost og en personlig samtale om dine ønsker og tanker. Vi lærer dig lidt at kende, og du får også muligheden for at se os lidt an.

Hvilke linjefag kan man vælge?

Vi har seks hovedkategorier, som du kan vælge imellem. Under hvert linjefag finder du også en masse valgfag.

Klik på dit favorit fag og læs mere om selve linjefaget og valgfagene.

E-sport – BoldspilKunst og KreativitetMusikOutdoor

Efterskolernes aften

Undervisning

Det skal være slut med kedeligt gruppearbejde. Nu skal du igang med at lære at samarbejde! Det betyder, at du skal udforske din egen profil og ikke mindst dine kammeraters. Med vores teknikker vil du opleve at samarbejde kan åbne muligheder for din læring og løfte dit niveau til helt nye højder. Vi fokuserer på konkret teori og masser af eksperimenterende og aktive timer. Glæd dig!

Undervisningen er gymnasieforberedende.

Tager I også på rejser?

Jep. Vi har hvert år to årlige rejser.

En skitur til Norge for hele skolen hvor vi hygger os i sneen, griller på bakken og får den vildeste fællesskabsoplevelse. Derudover rejser vi også afsted på en slags dannelsesrejse. Enten til et sted i Danmark, Spanien eller Israel/Palæstina.

Rejser

• Danmark

Gruppen vælger et tema, som de ønsker at gå på opdagelse i. Temaet bestemmer I i jeres klasse. Det kunne fx. være ‘Danmark på kanten’. Her har der tidligere været en gruppe elever afsted til København, hvor de bl.a. besøgte nogle hjemløse, der kunne fortælle om deres liv på gaden. Super fed og lærerig tur, hvor der både var mulighed for refleksion og oplevelser af de store.

• Spanien

Med Spanien turen kommer du på en rigtig klassisk Exchange tur. Her får du lov at bo hos en spansk familie i en uge og rigtig opleve den spanske kultur helt tæt på. Familiens barn vil være på samme alder som dig, og i løbet af ugen vil vi slå vores klasser sammen og opleve en masse spansk kultur i fællesskab.

• Israel/Palæstina

På denne tur får du en af de helt store på opleveren. Sammen skal vi opleve en kultur, som skiller sig fuldstændig ud for vores egen og møde en masse forskellige mennesker, som dagligt lever med de udfordringer, der hører til dette område. Derudover hjælper vi også de fattigste bønner i området ved at plante oliventræer.

Musisk uge

Sker der mere?

Ja. Det gør der faktisk. Vi elsker at sætte skub i ting. Derfor vil du opleve, at du også kommer på linjefagstur, lejrtur, efterskolefestival og meget mere. Du vil også blive en del af musisk uge, hvor vi sætter en stor musical op, gallafest, julefest mm.. Glæd dig!

Så kig forbi til Efterskolernes dag d. 29. september 2019 kl. 12.00 – 17.00 og hør mere. VI GLÆDER OS til at se dig og din familie.