Efterskolernes dag

Efterskolernes dag 2020 er i år blevet aflyst grundet smittetrykket med Covid-19. Vil du gerne ud og opleve skolen kan du booke en rundvisning her på siden, så kontakter vi dig med nærmere information.

Vi glæder os til at møde jer til efterskolernes dag i 2021.

Book en rundvisning

 

Grundet det stigende smittetryk i Dronninglund tog vi i fredags en beslutning om at omplacere dagen. Vi mener, at sikkerhed kommer i første række, så I kan føle jer trygge i forbindelse med et besøg hos os. 

Mandag d. 21. september har efterskoleforeningen også valgt at Efterskolernes dag på landsplan er officielt aflyst. 

 

Book en rundvisning

  • Vi elsker at dyrke interesser. Hvad kan du særligt godt lide?

Hvilke linjefag kan man vælge?

Vi har fem hovedkategorier, som du kan vælge imellem. Under hvert linjefag finder du også en masse valgfag.

Klik på dit favorit fag og læs mere om selve linjefaget og valgfagene.

E-sport – BoldspilKunst og KreativitetMusikOutdoor

Efterskolernes dag 2021

Fokus på innovativ læring

Det skal være slut med kedeligt gruppearbejde. Nu skal du igang med at lære at samarbejde! Det betyder, at du skal udforske din egen profil og ikke mindst dine kammeraters. Med vores teknikker vil du opleve at samarbejde kan åbne muligheder for din læring og løfte dit niveau til helt nye højder. Vi fokuserer på konkret teori og masser af eksperimenterende og aktive timer. Glæd dig!

Undervisningen er gymnasieforberedende.

Rejs med ud i verdenen

Rejser med dronninglund efterskole

Norge – Danmark – Spanien – Israel/Palæstina

 

Skituren

Når du går på Dronninglund Efterskole, kommer du med på verdens sjoveste skitur. Her tager hele skolen til Norge og hopper rundt i sneen. Du kommer til at flække af grin, når bliver udfordret af de bløde bakker. Alle kan være med her.

 

Dannelsesrejsen

Vælg imellem Danmark, Spanien eller Israel/Palæstina.

I denne rejseuge deler skolen sig i tre. Måske har du lyst til at opleve nye sider af Danmark, som du slet ikke kendte til? Måske har du mod på at rejse til Spanien og bo hos en spansk værtsfamilie, opleve den spanske kultur og tale en masse engelsk. Eller måske er du frisk på at få en fuldstændig anderledes kulturoplevelse i farverige Israel/Palæstina.

Lige meget hvad du vælger, lover vi det bliver en oplevelse for livet, hvor du får vendt op og ned på din verdensforståelse.

 

Ta’ en kæmpe bid af efterskoleåret

Et efterskole er proppet med fede begivenheder og du kommer til at opleve dem alle sammen. Tag bare et kig her:

Efterskolernes dag

Kig forbi til Efterskolernes dag søndag den 26. september 2021 kl. 12.00 – 17.00 og hør mere. VI GLÆDER OS til at se dig og din familie.