fbpx

BOLDSPIL

På Dronninglund Efterskole kan du på Boldspil udforske dit potentiale indenfor forskellige boldgenrer. 

På vores boldspilslinje spiller vi alt fra badminton til fodbold, håndbold og volleyball med mere. Så elsker du alt sport med en bold, så skal du med på vores linjefag i boldspil.

Undervisning

Er du klar til en god kamp? En sjov træning og analyse taktikken inden vi træder ind på banen? Så skal du med på Boldspil.

Vi udforsker dit talent i forhold til, hvordan du takler bolden i flere typer boldspil. På Boldspil vil du både spille det færdige spil, men du vil i høj grad også blive klogere på de taktiske og tekniske øvelser, der går forud for spillet. 

Efter et forløb på Boldspil vil du føle dig som multi-specialist på boldens muligheder i de forskellige boldspilsgenrer. Når du senere i dit liv får lyst til at dyrke en form for sport, så har du allerede erfaring og får nemmere ved at være med. Så længe vejret tillader det, udfolder vi os på de udendørs baner. Men vi har også vores egen hal at træne i. 

Kan du ikke få nok boldspil i undervisningen står hallen selvfølgelig til rådighed hver aften. 

Turneringer

I løbet af skoleåret har vi små tuneringer med andre efterskoler indenfor diverse boldspil. Tuneringerne er et sjovt indslag i hverdagen, og vi har ofte placeret os godt på rangstien. Det giver fed selvtillid.

Undervisere

På boldspilslinjen har vi flere undervisere. Her vil du bl.a. kunne møde Anders Borregaard Larsen og Anette Sillebak Poulsen. De har alle det tilfælles, at de gennem hele deres liv har været en aktiv del af sportsverdenen, og derfor har henholdsvis meget erfaring indenfor bl.a. fodbold, håndbold, badminton og volleyball. Glæd dig!

Hal og terræn

På Dronninglund Efterskole har vi masser af lækre områder til boldspilsaktiviteter. På skolens grund finder du både en hal, beachvolleybane og fodboldbane. Derudover har vi adgang til nærtliggende tennisbaner, golfbaner, kunststofbane og padelbaner.

STIL ET SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller er der ting, du gerne vil have uddybet.

BooK Rundvisning

Du kan altid kontakte skolen for at få en uforpligtende rundvisning

BESTIL MATERIALE

Vil du gerne vide mere om skolen, så kan du bestille vores digitale brochure lige her

kort-footer

Dronninglund Efterskole

Slotsgade 10
9330 Dronninglund

Kontor@dronninglundefterskole.dk
Tlf. 98 84 19 99

Trafikinformation

Dronninglund - Aalborg

Bus 30 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Aarhus

Bus + tog 125 min - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Brønderslev

Bus 50 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Frederikshavn

Bus 80 min. - Afgang lige uden for skolen.