fbpx
OM SKOLEN

OM SKOLEN

Efterskolen er for elever på 9. og 10. klassetrin. Undervisningen forbereder dig til alle videregående ungdomsuddannelser.

KENDER DU DET?

…hvor du skal lære fjernbetjeningen til et nyt tv at kende?

  • Tv-installatøren, far eller mor vil gerne fortælle, hvordan den virker. De trykker på en masse knapper og siger: ”Du skal bare trykke her – og her – og her. Det kan du jo godt forstå”
    – Men det giver ikke rigtig mening!
  • Det ville være langt lettere, mere meningsfyldt og ikke mindst lærerigt, hvis du SELV fik fjernbetjeningen i hånden, og SELV forsøgte. Det ville til og med blive MEGET SJOVERE!
  • Du ved, at dine egne erfaringer er 10 gange mere værd, fordi de vil sætte sig i kroppen, og du vil bedre kunne huske dem til næste gang, du skal bruge fjernbetjeningen.
 

VORES MISSION  

På efterskolen tror vi på styrken i at lære gennem vores oplevelser. Vi har erfaring med, at de fleste oplevelser sker, når vi arbejder sammen med de rigtige mennesker.

Derfor har vi på skolen valgt, at vi dagligt vil arbejde med innovativ læring gennem samarbejde. Det betyder helt konkret, at vi gennem hverdagens undervisning skaber et øget fokus på:

 

HVAD KAN DU?
HVAD KAN JEG?
HVAD KAN VI OPNÅ SAMMEN?
 

Vi arbejder stadig med de samme fag, du kender som dansk og matematik. Forskellen er blot, at vi i mange henseender rusker op i den almindelige tavleundervisning og giver dig mulighed for at bidrage til egen læring ved hjælp af kreative og eksperimenterende læringsteknikker.

 

efterskolens værdigrundlag

Efterskolens værdigrundlag tager udgangspunkt i det kristne livs- og menneskesyn. På efterskolen mener vi, at alle mennesker er unikke og værdige – blot fordi de er til. Man kan sagtens komme til at synes om sig selv eller andre, at man først er noget værd, når man har præsteret noget. Fx fået gode karakterer, er god til en sport eller musik, ser ud på en bestemt måde eller noget helt fjerde. Vi mener, det er omvendt!

Du er ikke først noget, når du har gjort noget – DU ER NOGET I DIG SELV! Og derfor skal du bruge dine evner bedst muligt. 

MEGET MERE END BARE UNDERVISNING

For mange kan de almindelige boglige fag i folkeskolen godt være anledningen til trætte øjenlåg.
Hjernen og hjertet har også brug for vores yndlingsaktiviteter. På skolen elsker vi derfor at gå amok i fede linjefag.

Vælg mellem kategorierne Esport, Outdoor, Kunst & Kreativitet, Musik, ‘Gør verden bedre’ og Boldspil på efterskolen. Læs meget mere om alle fagene lige her.

HVERDAGEN

Du får en hverdag, der er bygget op omkring grundelementerne: Innovation gennem samarbejde og tonsvis af linjefag og valgfag. Vi tror ikke på, at man kun skal glæde sig til enkelte dele i sin hverdag. Derimod skal hver dag leves til fulde. Kom og få en oplevelse, du aldrig vil glemme. Få en rundvisning på skolen på linket herunder:

STIL ET SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller er der ting, du gerne vil have uddybet.

BooK Rundvisning

Du kan altid kontakte skolen for at få en uforpligtende rundvisning

BESTIL MATERIALE

Vil du gerne vide mere om skolen, så kan du bestille vores digitale brochure lige her

Dronninglund Efterskole

Slotsgade 10
9330 Dronninglund

Kontor@dronninglundefterskole.dk
Tlf. 98 84 19 99

Trafikinformation

Dronninglund - Aalborg

Bus 30 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Aarhus

Bus + tog 125 min - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Brønderslev

Bus 50 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Frederikshavn

Bus 80 min. - Afgang lige uden for skolen.