fbpx

KREATIVITET

KUNST &

Er du den kreative type? Bliver du gerne fascineret af former, farver og ting, der får dig til at undres? Så skal du være en del af kunstlinjen på Dronninglund Efterskole. 

Undervisning

SKAB DIG! Skab noget – det er i dig! 

I linjefaget Kunst & Kreativitet bliver du udfordret. Du lærer at se det smukke i det grimme, at skabe og genskab og at designe og re-designe i bæredygtig brugskunst. Er du klar på at lave fede kreationer inden for bl.a. tegning, skulpturer, beton, mega-malerier og møbeldesign, så skal du gå på en kreativ efterskole. Dine ideer og tanker får masser af liv, former og farver, og vi hjælper dig med at udvikle dine teknikker.

Vi udfordrer dig bl.a. til at tænke STORT og arbejde STORT. Tag med på udstilling og ud i naturen. I løbet af året arbejder vi med mange forskellige teknikker og undersøger nye muligheder. I vores undervisning opstår der tit en særlig ro og fordybelse.

I vil kunne præsentere jeres værker ved flere udstillinger. Både i vores eget hus men også ude i byen. Derudover drager vi afsted på inspirationsture, som skal få hjernen til at flyde over af ideer.

 

Kunstlokalet

På Dronninglund Efterskole elsker vi kunst, og vi elsker at lade os inspirere af bl.a. vores smukke omkringliggende natur. Skolen har et stort kunstlokale med tilhørende værkstedslokaler fyldt med materialer – lige til at udfolde sig i.

Du skal ikke være dygtig inden for et særligt område for at blive en del af kunstlinjen, men du skal have lysten til at udforske dine kreative ideer og afprøve nye teknikker og metoder. I Kunst og Kreativitet keder vi os aldrig for her løber ideerne hurtigt.

STIL ET SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller er der ting, du gerne vil have uddybet.

BooK Rundvisning

Du kan altid kontakte skolen for at få en uforpligtende rundvisning

BESTIL MATERIALE

Vil du gerne vide mere om skolen, så kan du bestille vores digitale brochure lige her

kort-footer

Dronninglund Efterskole

Slotsgade 10
9330 Dronninglund

Kontor@dronninglundefterskole.dk
Tlf. 98 84 19 99

Trafikinformation

Dronninglund - Aalborg

Bus 30 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Aarhus

Bus + tog 125 min - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Brønderslev

Bus 50 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Frederikshavn

Bus 80 min. - Afgang lige uden for skolen.