fbpx

10. klasse

Har du besluttet dig for et år i 10. klasse?

Så skift de kendte skolevaner ud og prøv et efterskoleophold på Dronninglund Efterskole med fuld smæk på fællesskab, linjefag, valgfag og læring på den fede måde. Se bare her.

10. klasse er et helt særligt år for mange. Det er her, hvor man kan modnes lidt ekstra før man finder videre vej i ungdomsuddannelsen.

Med et år på Dronninglund Efterskole får du muligheden for lære dig selv bedre at kende, udforske dine særlige styrker og blive en del af et stærkt fællesskab – for det er vi suveræne til!

10. klasse på Dronninglund Efterskole

Med undervisningen på Dronninglund Efterskole, har du muligheden for at nørde lidt ekstra, inden du skal videre på en ungdomsuddannelse. Måske har du et yndlingsfag, som du ikke er helt klar til at give slip på? Eller måske har du et fag, som du ønsker at forbedre dig indenfor. Hos os er der plads til det hele.

Vores undervisningen er projektorienteret. Vi arbejder med mange forskellige emner i løbet af året, hvor du får lov at sætte dit præg på undervisningen. Det betyder konkret, at du er med til at forme din egen læring i timerne. Vi vil gerne hjælpe dig med at være aktiv i undervisningen.

På Dronninglund Efterskole har vi et princip om, at læreren max snakker et kvarter ved tavlen. Herefter går læreren over i en mere vejledende rolle. Gennem samarbejde med dine klassekammerater, skal I både være med til at definere og besvare undervisningsspørgsmål, hvilket betyder, at din læring både bliver mere nærværende og inspirerende for netop dig. Lærerne udstyrer dig med metoder og teknikker, der både gør dig mere selvstændig og selvsikker. 

Når du kommer til prøveperioden, er hensigten, at du nemmere vil kunne huske tilbage på din læring, fordi du selv har haft den mere i hænderne fremfor blot at få den fortalt.

LEG

På Dronninglund Efterskole elsker vi at lege. Det gælder i alle fag og arrangementer, som vi har på skolen. Derfor indgår leg ofte også som en naturlig del af undervisningen. Leg er med til at sætte sanserne i spil, og når vi har det sjovt, går dagene også nemmere. I undervisningen har legen ofte en karakter af viden og samarbejde.

Undervisningen er forberedende til alle videre ungdomsuddannelser.

Fag på gymnasiet

Er du nysgerrig efter at supplere din undervisning med et valgfag på Dronninglund Gymnasium?

Dronninglund Efterskole har et samarbejde med Dronninglund Gymnasium f.eks. engelsk og matematik. Når du skal vælge valgfag undervejs på Dronninglund Efterskole, så tænk på om det kunne være interessant for dig at et af dine valgfag skulle være et fag på Dronninglund Gymnasium for at snuse til gymnasiemiljøet og undervisningsformen der. Dronninglund Gymnasium er nabo til efterskolen.

Lyst til at læse mere om vores fag på gymnasiet, så klik her.

at rejse er at leve

Sagde HC. Andersen. Det mener vi også det er. Derfor tager vi på hele store to ture ud i verden.

På den ene giver vi den gas på ski – men bare rolig du behøver ikke være ekspert fra starten.

På den anden tager vi på en rigtig dannelsesrejse. Vælg imellem destinationerne: Israel/Palæstina, Europa eller et fedt sted i Danmark.

Læs mere om vores rejser lige her.

LINJEFAG PÅ DRONNINGLUND EFTERSKOLE

Måske drømmer du om at udbygge dine taktiske evner i CS:GO eller lære nye teknikker med en fjerbold? Det kan også være, at du drømmer om at lære at spille guitar eller udstille dit første maleri på et kunstcenter? Eller måske har du en indre grejnørd gemt i dig, der bare gerne vil have nye vilde oplevelser i naturen.

På Dronninglund Efterskole får du mulighed for at kombinerer det fede fællesskab med dine interesser gennem vores fede linjefag. Du kan vælge mellem fem linjefagskategorier. Læs mere om dem her:

E-sport – Boldspil – Musik – Outdoor – Kunst & Kreativitet.

Lyst til en rundvisning?

Så tøv endelig ikke, for vi elsker at få besøg. Book en uforpligtende rundtur.

STIL ET SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller er der ting, du gerne vil have uddybet.

BooK Rundvisning

Du kan altid kontakte skolen for at få en uforpligtende rundvisning

BESTIL MATERIALE

Vil du gerne vide mere om skolen, så kan du bestille vores digitale brochure lige her

Dronninglund Efterskole

Slotsgade 10
9330 Dronninglund

Kontor@dronninglundefterskole.dk
Tlf. 98 84 19 99

Trafikinformation

Dronninglund - Aalborg

Bus 30 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Aarhus

Bus + tog 125 min - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Brønderslev

Bus 50 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Frederikshavn

Bus 80 min. - Afgang lige uden for skolen.