fbpx

Ledige stillinger

Vi søger en pedel og to lærere til Dronninglund Efterskole. 

Se stillingsopslag for lærere længere nede på siden.

Job pedel

Er du vores nye pedel?

Dronninglund Efterskole søger ny pedel.

Kom og vær med på holdet, der giver unge plads til fællesskab, udsyn, leg og masser af mod på livet.Til at tage ansvar for efterskolens bygninger, udearealer og værksteder.

Dronninglund Efterskoler søger ny pedel pr. 1/8-2023, da vores pedel går på pension. Stillingen er på fuld tid med fast mødetid men med fleksible arbejdstider på udvalgte tidspunkter på året. Pedellen skal endvidere stå til rådighed som tilkald.

 

Lidt om dig

Vi søger en pedel, der har håndværksmæssige erfaringer og et bredt kendskab til reparation og vedligehold. Du skal have et udpræget hjælpegen og være løsningsorienteret. Du skal kunne prioritere og styre dine mange forskellige opgaver.

Vores pedel skal have pædagogisk flair, da du kommer til at indgå i arbejdet med de unge mennesker ved fx at deltage i en musisk uge med sceneopbygning, hjælpe lærere i valgfag og andre projekter, støtte op om både den bæredygtige og kreative linje på skolen og ikke mindst have lyst til at være sammen med unge mennesker. Der vil være brug for, at pedellen hjælper til med kørsel til lejrture og ikke er bleg for at fylde en trailer med mountainbikes og køre afsted, for at turen går godt. Du skal have en forståelse for kostskoleformen og se værdien i, at vi er en skole og et hjem for unge døgnet rundt.

Ikke to dage er ens, så der er brug for, at du får noget fra hånden, selvom der sker meget, og at du kan prioritere dine opgaver på en struktureret måde, der kommer til gavn for husets behov. En opgave, der står klar til den nye pedel er at finde nye løsninger, der er mere digitale, så samarbejdet omkring vedligeholdelsesopgaver kan ses og følges af andre. Måske du har den gode idé til, hvordan det kan foregå.

Du skal være god til at skabe et overblik over arbejdsopgaver, og du vil komme til at bruge evner inden for projektledelse, da der er mindre bygningsprojekter, som du skal styre, indhente tilbud for og lede arbejdet i. Du vil også stå for en del driftsopgaver med varmestyring, kontrol af brandmateriel, opdatering af maskinel og andre tilbagevendende opgaver. En ny opgave, som pedellen kommet til at være i spidsen for er en bedre affaldssortering på skolen.

Det er en fordel, hvis du har certifikater og kurser, der understøtter dit arbejde med maskiner og materialer.

Skolen er ikke kun bygninger, så du skal kunne lide at passe vores udearealer og påtage dig ansvaret for, at skolen ser pæn ud.

Du er i tæt samarbejde med alle skolens ansatte, og vi vil glæde os til at lære dig bedre at kende. Vi har planlagt et overlap med nuværende pedel i 3 måneder, der skal give en god start og en masse viden om skolen. Vi håber, at du er en social medspiller.

OM SKOLEN

Vi er en efterskole med veludbyggede og moderne faciliteter med plads til godt 115 elever i henholdsvis 9. og 10. klasse og rummer omkring 25 medarbejdere. Vi forventer, at alle på skolen er med til at bidrage til det stærke fællesskab. Hos os er der ’højt til loftet og vidt til væggene’. Og vi tror på, at alle er skabt med værdi i sig selv og med lyst og evner til at lære nyt. Vi elsker at lege og have det sjovt. Vi har lyst til at byde elever, forældre og gæster ind til en pæn skole med indbydende lokaler.

Ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående og i skolens værdier, så send en digital ansøgning til pedel@dronninglundefterskole.dk senest d. 11/5-23 kl. 12.00. I ansøgningen bør du både beskrive hvorfor du søger på Dronninglund Efterskole og give et indtryk af din kunnen og dine menneskelige egenskaber.

Du kan læse mere om skolen på www.dronninglundefterskole.dk

Vil du gerne vide mere om skolen og jobbet inden du søger, så har vi lavet et informationsmøde d. 8/5-23 kl. 16.00-18.00. Det vil blive eneste mulighed for at få en rundvisning, møde ansættelsesudvalget og høre mere om skolen.

Samtaler bliver afholdt torsdag d. 25/5-23.

Venlig hilsen

Forstander Bitten Schjødt Kjær og viceforstander Heidi Bak Nielsen

Ledig stilling

Vi søger to lærere til Dronninglund Efterskole.

Vores ambition lyder:

Dronninglund Efterskole møder unge i tillid og nærvær.

Med plads til fællesskab, udsyn og leg giver vi mod på livet.

Vi søger pr. 1. august 2023 en uddannet lærer på fuld tid og en uddannet lærer til et årsvikariat på fuld tid. 

 

Lidt om dig

Du er en holdspiller, der er god til at organisere og kan tage teten i dagligdagen.

På skolen vil du møde søde, sjove og samarbejdsvillige kolleger og med en ansættelse i hus før sommerferien vil du kunne nå at være med i skoleårets planlægning og lære efterskolelivet på Dronninglund Efterskole at kende inden et nyt hold starter. Vi er en skole, hvor din mening tæller, hvor der er korte beslutningsveje, og hvor vi har et sjovt og højt aktivitetsniveau.

Du skal kunne indgå i aften-, nat- og weekendtilsyn.

 

De to stillinger

Til den faste stilling 1 søger vi en lærer til matematik, outdoor og derudover ser vi gerne, at du kan tage med eleverne på ski.

Til årsvikariatet, som vi kalder stilling 2, søger vi en lærer til engelsk og linjefaget boldspil, samt idræt og bevægelse.

I begge stillinger er man familielærer, ganglærer, har valgfag og deltager i ture og rejser. Du indgår i udvalg, afholdelse af morgensamling og andre gode efterskoleopgaver. Derudover skal du være klar på at have elever til social støtte. Du må endelig skrive, hvis du har andre spændende fagkombinationer eller kompetencer, vi skal kende til. Har du været aktiv i vores baglandorganisationer eller lavet andet frivilligt foreningsarbejde, vil vi også meget gerne høre om det. Det er en fordel, hvis du har erfaring med unge mennesker og har kendskab til efterskolekultur.

Vi ønsker os en ansøgning, hvor du tydeliggøre, hvorfor du søger stillingen, hvordan du kan bidrage til vores levende og legende undervisningform og de alsidige aktiviteter.

Om skolen

Dronninglund Efterskole er en dynamisk, værdibåret efterskole med tilknytning til flere folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer. Skolen er beliggende i naturskønne omgivelser 20 min. nord for Aalborg.

Vi er en efterskole med veludbyggede og moderne faciliteter med plads til godt 115 elever i henholdsvis 9. og 10. klasse og rummer omkring 25 medarbejdere. Skolens linjefag er: Kunst, Outdoor, E-sport, Musik og Boldspil. Vi forventer, at alle på skolen er med til at bidrage til det stærke fællesskab. Hos os er der ’højt til loftet og vidt til væggene’. Vi tror på, at alle er skabt med værdi i sig selv og med lyst og evner til at lære nyt. Vi elsker særligt at lege og have det sjovt.

Vi søger en lærer som:

  • tør sætte sig selv i spil
  • vil investere tid i at lære både elever og ansatte godt at kende
  • er åben og udadvendt
  • er god til at skabe relationer – både de nære og i det store fællesskab
  • elsker at være sammen med elever – også udenfor undervisningen
  • er klar på en masse spas, er livlig og har et godt grin tilovers
  • kan balancere at arbejde både med almindelige skolefag og efterskolelivets facetter
  • Kan organisere, strukturere og planlægge
  • Har flair for at tage fat sammen med eleverne, når vi hjælpes ad

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Hvis du gerne vil vide mere om skolen, kan du finde info på vores hjemmeside: www.dronninglundefterskole.dk.

Ansøgning:

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du netop vil søge på Dronninglund Efterskole.

Ansøgningsfristen er mandag d. 24/4 kl. 12.00, og samtaler forventes afholdt i uge 19.

Ansøgning, CV og relevante bilag bedes vedhæftet som én samlet PDF.

Ansøgningen sendes til job@dronninglundefterskole.dk

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte skolen på:

Skolens nummer 98 84 19 99

Forstander Bitten Schjødt Kjær

Viceforstander Heidi Bak Nielsen

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

STIL ET SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller er der ting, du gerne vil have uddybet.

BooK Rundvisning

Du kan altid kontakte skolen for at få en uforpligtende rundvisning

BESTIL MATERIALE

Vil du gerne vide mere om skolen, så kan du bestille vores digitale brochure lige her

Dronninglund Efterskole

Slotsgade 10
9330 Dronninglund

Kontor@dronninglundefterskole.dk
Tlf. 98 84 19 99

Trafikinformation

Dronninglund - Aalborg

Bus 30 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Aarhus

Bus + tog 125 min - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Brønderslev

Bus 50 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Frederikshavn

Bus 80 min. - Afgang lige uden for skolen.