Camp-weekend

Tour de camping

Jep. Du læste helt rigtigt. Camp-livet behøver bestemt ikke være kedeligt, når bare man fylder det med en flok nice teenagere med krøllede hjerner.

Hvad skal du lave i weekenden?

Hvis du ikke lige har de vilde planer i weekenden, hvad så med at arrangere en tunet camp-weekend for vennerne?

Det gjorde vi denne weekend på Dronninglund Efterskole, og det var bestemt ikke kedeligt. I bedste festival-stil, blev der bygget små camps til overnatning med max fokus på hygge på det store halgulv. Men bare fordi man ikke bor i samme camp-område, betyder det jo ikke, at man ikke nemt kan udfordre naboen i diverse ‘camp challenges’.

Byg din egen minigolfbane

Når man ikke lige har en rigtig minigolfbane til rådighed, så må man jo bare bygge sin egen. Faktisk så skal der ikke mere til end en omgang reb, pap og lidt for meget tape. Herefter er det bare, at designe løs og føre banen ud i livet. Vinderen har selvfølgelig den uovertrufne juble-ret, indtil taberen tilbyder kvit eller dobbelt.

Indendørs grill

Når man er på camping, er det eneste rigtige selvfølgelig at grille. Men man kan ikke ligefrem påstå, at vejret altid indbyder til udendørs grillaktivitet. Skidt med det! Grill kan også sagtens ordnes indenfor – men husk selvfølgelig at være forsigtig. Vi sørgede for at finde et spot med højt til loftet og mulighed for god udluftning. Herefter blev grillen hevet indenfor, mens Grill-master Kenneth sørgede for at styre kødet over flammerne.

Camp-chill out

Om aftenen skal der selvfølgelig også være plads til MAX afslapning. Det er jo trods alt weekend. Hvad bedre end at hygge sig med kage, ansigtsmasker og fælles film på computeren. Nogle kastede sig også ud i vildere aktiviteter, som at udfordre hinanden på skolens indendørs klatrevæg.

Planlæg din egen camp-weekend

Man kan aldrig få nok tid sammen med vennerne. Det er her alt det sjove sker, og hvor de bedste minder bliver skabt, fordi vi laver nogle fede og tiltider mærkelige ting sammen. Så sæt gang i fællesaktiviteterne – dem kan man aldrig få for mange af.

Download

Lyst til at høre mere om Dronninglund Efterskole? Få vores gratis digitale folder lige her.