Outdoor er proppet med adrenalin, fællesskab og formidable naturoplevelser. Med alt det fede fra outdoor, adventure og friluftsliv.

Outdoor – Linjefag

Måske er du gammel spejder? Måske synes du udelivet er fedt? Eller måske elsker du bare at få masser af jord under fødderne. Så skal du være med på Outdoor.

Outdoor er for dig, der ikke er bange for at skulle ud og sove i en bivuak eller lave din egen mad over bål. Vi finder din indre vildmand frem og tager dig med ud i naturen, hvor vi kaster os ud i alt fra kajaksejlads til go-high-bane (teknikbane oppe i træerne). Det bliver vildt!

Vi arbejder også med forskellige sjove samarbejdsøvelser, der giver ekstra smil på læben. Kom og oplev skolens fede faciliteter på vores Outdoor+ hold, som både byder på egne shelters, vildmarksbad, udendørssauna, lavvu-hytte og bålsted.

Adventure Race – valgfag

Har du fart i blodet? Er du klar på at udfordre din fysiske råstyrke og form? Så skal du med på Adventure Race. På Adventure Race går bølgerne højt og tiden hurtigt. Derfor knokler vi på holdet for hurtigt at lære at kunne organisere god og strategisk planlægning, godt samarbejde gennem rollefordelinger og lynhurtigt overblik gennem navigationsøvelser. Alt er nemlig nødvendigt.

Adventure Race kan du blive udfordret i alt det sjove. Terrænløb gennem en sø, mountainbikeløb i skoven, klatring i træerne mm.. Waow det bliver fedt – og du skal da være med!

Klatring – valgfag

Har du en indre spiderman gemt i kroppen, som bare venter på at blive sluppet løs? Så skal du være med på Klatring. På skolen har vi vores helt egen klatrevæg og den er høj. Men bare rolig – for gennem undervisning lærer du at blive fortrolig med alle de vigtige teknikker. Før du ved af det, så står du på toppen og hejser dit flag. Det er for fedt.
Kom med på klatring hvis du tør få sus i maven og sved på panden.

Basecamp – valgfag

Har du nogensinde set programmet ’Alene i vildmarken?’. På Basecamp kommer du ikke til at skulle sove alene, men du kommer til at lære, hvordan du vil kunne klare dig selv, hvis det blev nødvendigt. Vi kaster dig ud i det vilde lejrliv, så husk at skrue dine hænder rigtigt på om morgen. Så har du lyst til at arbejde med bål- og lejrteknik, rafter til tømmerflåder, madlavning, overnatning i det fri samt ende med at blive en rigtig grejnørd? Så skal du med på Basecamp.

Outdoor Foods – valgfag

Kan du godt lide at lave mad? Så skal du udfordre dig selv på Outdoor Foods. Her trækker vi nemlig køkkenet ud i det fri og laver mad over bål eller i vores udendørs pizzaovn.

Hvis du tror, at den kommer til at stå på snobrød hele tiden, kan du roligt tro om igen. Du vil blive overrasket over, hvad der kan laves af lækker mad over et bål. Men pas på for et bål er levende og varmen spreder sig forskelligt, så det er med at lære hemmeligheden bag rigtig bålmad. Når du mestre bålets hemmeligheder, er du klar til at nyde det fantastiske friluftsliv.

Fakta

Køn: Linjefaget er for både drenge og piger.

Linjefag pr. uge: 4 x 45 min.

Valgfag pr. uge: 2 x 45 min.

Ialt pr. uge: 8 x 45 min.

Undervisere: Tobias Fibiger og Claus Hjort.

Relevante links

Vi er ikke kun en adventure efterskole, vi er meget mere en det.
Hvis du er interesseret i at høre lidt mere om vores boglige fag, samt vores prøver. 

 

Outdoor efterskole