Er du den kreative type? Bliver du gerne facineret af former, farver og ting, der får dig til at undres? Så skal du være en del af Kunst-linjen på en kreativ efterskole. 

Kunst og Kreativitet – Linjefag

I Kunst og Kreativitet ser vi det grimme, det smukke, det magelige og det ubehagelige og transfomerer det til vores egne udtryk. Det er kunst. 

Dine ideer og tanker får masser af liv, former og farver og vi hjælper dig til at nå nye højder med dine kunsteriske ideer. I Kunst og Kreativitet dykker vi ned i formgivningens ver-den og lærer metoder og teknikker, der får dig til at blive overrasket over dine egne evner. 

Det er fedt at undres, overraskes, begejstres, eller forarges af kunst. Derfor diskuterer vi også gerne, hvad vi oplever. Er du klar på at lave fede kreationer inden for bl.a. tegning, skulpturer, beton, mega-malerier og møbeldesign, så skal du gå på en kreativ efterskole.

I løbet af skoleåret arbejder vi hen imod flere udstillinger. Både i vores eget hus men også ude i byen. Derudover drager vi også afsted på inspirationsture, som skal få din hjerne til at flyde over af ideer.

Eventmaker – valgfag

Idégenerering, brugerforståelse, konceptudvikling og events. Det er opskriften på valgfaget Eventmaker. Her får du virkelig lov til, at udfolde din indre eventmager og sætte dig og dit team i centrum, når vi arrangerer oplevelser for masser af gæster. Så tør du stille dig op på en scene og arrangere fede events, så skal du vælge Eventmaker.

Tegning – valgfag

I valgfaget tegning slipper vi dine vildeste idéer løs og kombinerer elementer på nye smarte måder. Du kommer til at lære kreative teknikker, som styrker dine endelige værker. Du lærer desuden at bedømme afstande, tilføre skygger og skabe detaljer, der giver liv og form til dit endelige resultat. Løft dine tegninger til helt nye højder med valgfaget Tegning.

DIY – valgfag

Elsker du Pinterest? Ser du tit de små sjove ‘gør-det-selv’ videoer med kreative dagligdags hacks til ende på de sociale medier? Synes du det er sjovt at nørde med skøre ideer? Så skal du prøve kræfter med valgfaget DIY (Do it yourself). Her går vi amok med en tons af miniprojekter som fx. din egen kreative bucket list, pyntegenstande til værelset, sjove opbevaringstricks, søm-design og meget mere. Ses vi?

Fakta

Køn: Linjefagene er for både drenge og piger.

Iinjefag pr. uge: 4 x 45 min.

Valgfag pr. uge: 2 x 45 min.

I alt pr. uge: 8 x 45 min.

 

Kunst og Kreativitet på Dronninglund Efterskole