Get inspired! Kreativitet er evnen til at tænke nyt. Så velkommen til Kunst og Kreativitet på en Kreativ Efterskole.

Kunst og Kreativitet – Linjefag

Hvis du tror, at Kunst og Kreativitet er ligesom billedkunst i folkeskolen, så kan du godt tro om igen. For vi arbejder nemlig ikke med glimmer, perleplader og solnedgange. Nej. Vi kan meget mere, og det gør vi. Vi skal overraske os selv med vores værker, og vi skal udnytte materialernes værdier. I Kunst og Kreativitet dykker vi ned i formgivningens verden, og udforsker den kreative side. Du lærer metoder og teknikker, der kan få dig til at blive overrasket over dine egne evner.

Det er fedt at undres, overraskes, begejstres eller forarges af kunst. Derfor diskuterer vi også gerne, hvad vi oplever, griner sammen, og er seriøse når vi ser på kunstværker. Er du klar på at udfordre dine teknikker og lave fede kreationer inden for bl.a. skulpturer, beton, mega-malerier og møbeldesign, så skal du være med på Kunst og Kreativitet.

Eventmaker

Idégenerering, brugerforståelse, konceptudvikling og events. Det er opskriften på valgfaget Eventmaker. Her får du virkelig lov til, at udfolde din indre eventmager og sætte dig og dit team i centrum, når vi arrangerer oplevelser for masser af gæster. Så tør du stille dig op på en scene og arrangere fede events, så skal du vælge Eventmaker.

Tegning

I valgfaget tegning slipper vi dine vildeste idéer løs og kombinerer elementer på nye smarte måder. Du kommer til at lære kreative teknikker, som styrker dine endelige værker. Du lærer desuden at bedømme afstande, tilføre skygger og skabe detaljer, der giver liv og form til dit endelige resultat. Løft dine tegninger til helt nye højder med valgfaget Tegning.

DIY

Elsker du Pinterest? Ser du tit de små sjove ‘gør-det-selv’ videoer med kreative dagligdags hacks til ende på de sociale medier? Synes du det er sjovt at nørde med skøre ideer? Så skal du prøve kræfter med valgfaget DIY (Do it yourself). Her går vi amok med en tons af miniprojekter som fx. din egen kreative bucket list, pyntegenstande til værelset, sjove opbevaringstricks, søm-design og meget mere. Ses vi?

Fakta

Køn: Linjefagene er for både drenge og piger.

Iinjefag pr. uge: 4 x 45 min.

Valgfag pr. uge: 2 x 45 min.

I alt pr. uge: 8 x 45 min.

Underviser: Anders Peter, Ditte Schack og Claus Lillelund

 

Kreativ Efterskole - Kunst og Kreativitet på Dronninglund Efterskole