På Dronninglund Efterskole giver vi dig boldspil på den fede måde. Jo større boldkontrol du har, jo sjovere er det. Vi hæver derfor dit tekniske niveau og giver dig muligheden for at blande dit skema med forskellige boldspil.

Boldspil – linjefag

Vil du gerne kunne analysere dine taktiske moves, før du træder ind på banen til en boldkamp? Så skal du med på Boldspil. Vi udforsker dit talent i forhold til, hvordan du takler bolden i flere type boldspil. På Boldspil vil du både spille det færdige spil, men du vil i høj grad også blive klogere på de taktiske og tekniske øvelser, der går forud for spillet. Efter et forløb på Boldspil vil du ikke føle dig som en specialist, men derimod en multi-specialist med den største grundforståelse for boldens muligheder. Så længe vejret tillader det, udfolder vi os på de udendørs baner. Herefter rykker vi ind i skolens hal.

Skulle du i løbet af året få lyst og mod på endnu mere boldspil, vil der blive mulighed for at deltage på forskellige klubhold indenfor din favorit.

Valgfag

Fodbold på efterskole

Elsker du også fodbold? For det gør vi! Til Fodbold går vi amok med fodboldtræningen og arbejder med forskellige øvelser, der flytter dit niveau, hvis du arbejder for det. Vi har skabt det fede træningsmiljø med skolens egen fodboldbane. Kom bare og se. På I-fodbold arbejder vi med mange forskellige niveauer, og her er plads til alle. Måske er du allerede en teknisk stærk og dygtig spiller, eller måske brænder du bare for spillet, og synes det er sjovt. Alle type spillere er velkommen. Vi matcher en målrettet træning til dit niveau og ønsker.

Håndbold på efterskole

Vidste du godt, at Dronninglund er lidt af en hovedstad for håndbold hver sommer? Vi er vilde med håndbold – er du også det? Så skal melde dig på vores I-fag Håndbold. Her går det stærkt både på og udenfor banen, når vi sætter fokus på dit og holdets udvikling. Vi træner dine tekniske færdigheder, og fylder din træningssko op med fart og tempo. Det bliver hårdt, sjovt og ikke mindst super lærerigt. Så er du til håndbold, så er det her, du skal være.

Badminton på efterskole

Elsker du også badminton? Det gør vi! Med Anette ved roret får du en rutineret badmintontræner, som kan udfordre dig på nye teknikker, samspil og slag. I undervisningen fokusere vi på konkret teknik, som du kan tage med i dit spil med det samme. I løbet af timen vil du få sved på panden, pulsen op og masser af fed træning i selve spillet. Kom og bliv en del af holdet på badmintonvalgfaget.

Fakta

Køn: Linjefagene er for både drenge og piger.

Linjefag pr. uge: 4 x 45 min.

Valgfag pr. uge: 2 x 45 min.

I alt pr. uge: 8 x 45 min.

Niveau: Begyndere, letøvede og rutinerede.

Undervisere: Aage Simonsen, Rikke Krogh, Anders Borregaard, Anette Sillebak