Get inspired! Kreativitet er evnen til at tænke nyt. Så velkommen til Kunst og Kreativitet på en Kreativ Efterskole.

Kunst og Kreativitet+

Hvis du tror, at Kunst og Kreativitet+ er ligesom billedkunst i folkeskolen, så kan du godt tro om igen. For vi arbejder nemlig ikke med glimmer, perleplader og solnedgange. Nej. Vi kan meget mere, og det gør vi. Vi skal overraske os selv med vores værker, og vi skal udnytte materialernes værdier. I Kunst og Kreativitet+ dykker vi ned i formgivningens verden, og udforsker den kreative side. Du lærer metoder og teknikker, der kan få dig til at blive overrasket over dine egne evner.

Det er fedt at undres, overraskes, begejstres eller forarges af kunst. Derfor diskuterer vi også gerne, hvad vi oplever, griner sammen, og er seriøse når vi ser på kunstværker. Er du klar på at udfordre dine teknikker og lave fede kreationer inden for bl.a. skulpturer, beton, mega-malerier og møbeldesign, så skal du være med på Kunst og Kreativitet+.

Oplevelsesdesign

Idégenerering, brugerforståelse, konceptudvikling og events. Det er opskriften på I-faget Oplevelsesdesign. Her får du virkelig lov til, at udfolde din indre eventmager og sætte dig og dit team i centrum, når vi arrangerer oplevelser for masser af gæster. Så tør du stille dig op på en scene og arrangere fede events, så skal du vælge Oplevelsesdesign.

Re-design

I Re-design slipper vi dine vildeste idéer løs og kombinerer ting på nye smarte måder. Måske har du tit gået og tænkt på, hvordan en sweater kunne omformes til et par lækre luffer? Eller hvordan en globus kunne omdannes til en fed lampe? Så skal du være med på Re-design. Sammen hopper vi ned i en skattekiste fuld af genbrugsguld, og omformer det til kreative og trendsættende designs. Skal du være med?

Den store bagedyst

Ender du også altid med mel og glasur i hovedet, når du skal bage? Så må det være fordi, du går op i det med liv og sjæl. I I-faget ’Den store bagedyst’ går vi amok i smukke og lækre kreationer. Vi arbejder med detaljegrader, der får munden til at løbe i vand, når dine præstationer står færdige. Så har du lyst til at folde dine kreative evner ud i køkken eller bare blive meget bedre til at bage, så skal du være med i Den store bagedyst.

Fakta

Køn: I-faget er for både drenge og piger.

I+ fag pr. uge: 4 x 45 min.

I-fag pr. uge: 2 x 45 min.

I-fag i alt pr. uge: 8 x 45 min.

Underviser: Anders Peter, Ditte Schack

 

Kreativ Efterskole - Kunst og Kreativitet på Dronninglund Efterskole