Skal du være en del af vores vildeste E-sport hold ’DE Constructors’? Vi tilbyder 10 unikke pladser, som tager E-sporten til nye højder. Skal du sikre dig en plads, skal du være hurtig.

På vores E-sport hold arbejder vi målrettet med din træning. Vi dykker ned i den altafgørende strategi, koordinerer holdspillet, skaber overblik og træner din hurtighed. Du bliver en del af et hold, hvor dine teamplayers styrker bliver din vigtigste force.

Esport på efterskole

Vi spiller CS:GO. Selve undervisningen bliver på Dronninglund Gymnasium, hvor du vil blive undervist af Søren Christensen, som også leder E-sport holdet ‘DG Dragons’. Søren er en tydelig ambassadør for E-sporten og med ham ved roret, er du allerede langt i din undervisning.

Styrketræning

Udover selve undervisningen med Søren, vil du også blive undervist i både motion og kost. Motionen tager udgangspunkt i de elementer, som styrker din færdigheder i spillet. Det kræver styrke i kroppen at spille, holde koncentrationen og ikke mindst hurtighed. Derfor vil du få udarbejdet dit eget træningsprogram, som vi gennem undervisning arbejder med.

Derudover tager vi holdånden seriøst. Vi beskæftiger os derfor også med holdsport, hvor vi styrker team-ånden.

Styrke E-sport

Krav

På gymnasiet har vi det lækreste line-up af udstyr, som du skal bruge til undervisningen. Derudover er det et krav, at du også har din egen gamer-computer med. Den skal du bruge til din træning på skolen.

Når du træner E-sport uden for undervisningen på skolen, vil der være et kablet lokale til rådighed med en 1000/1000 Mbit fibernet.

Mål

Vi ved, at vi bliver seje. Derfor skal vi også deltage i turneringer. Du bliver en afgørende spiller, når vi arbejder på at kvalificere os til DGI stævner, efterskoleturneringer og eksterne arrangører.

Fakta

Køn: I-fagene er for både drenge og piger.

I-fag i alt pr. uge: 8 x 45 min.

Niveau: Letøvede og rutinerede.

Undervisere: Mark Mathiasen, Anders Borregaard