Ledige stillinger

Vi søger ny viceforstander. Er det dig?


Vi søger ny viceforstanderVores dygtige viceforstander flytter tættere på familien i Herning. Derfor er vi nu på udkig efter en ny viceforstander, der ønsker at komme med på vores igangværende rejse med vores ambition og bidrage til skolens positive vækst.


Hvem er du?

På Dronninglund Efterskole fylder legen og kreativiteten til at tænke anderledes meget. Her er der plads til skøre ideer, refleksion og de menneskelige værdier. Vi søger en viceforstander, som finder inspiration i at være en del af et efterskolemiljø med ledelse, undervisning, personalemøder, vagter, samvær med unge og fællestimer m.m. På skolen finder du en social medarbejdergruppe, som løfter i flok, og som i høj grad arbejder gennem nærvær og tillid. Du kan se dig selv i rollen som både leder og lærer og er en naturlig autoritet. Vi søger en viceforstander som kan se en værdi i at blive en del af en skole, hvor samarbejde, livsglæde og humor udgør en central del af hverdagen. Gad vide hvad din yndlingsleg er? Og hvilken post vil du gerne stå på under natteløbet?

Du vil kunne genkende dig selv i vores nye ambition for skolen og være med til at give den liv ind i hverdagen:

 

Dronninglund Efterskole møder unge i tillid og nærvær.

Med plads til fællesskab, udsyn og leg giver vi mod på livet

  

En del af ledelsen

Som viceforstander er du en vigtig sparringspartner for både forstanderen og medarbejderflokken. Du vil i hverdagen opleve at skulle bære mange kasketter, idet du skal håndtere mange forskellige type opgaver.

Vi søger en viceforstander, der kan lade sig inspirere af andres tanker, og som kan være både lyttende og aktiv handlende. Måske har du allerede en masse ledererfaring eller også har du overvejet i et stykke tid at søge et lederjob. Det vigtigste for os er, at du har lyst til ledelse og er en naturligt ledende type. Du elsker at være med til at træffe beslutninger og har naturlig flair for at planlægge og organisere. Det er vigtigt, at du trives i både administrative og pædagogiske opgaver.

Vi søger en viceforstander, som finder energi i at inddrage og lede gennem processer og arbejde med den strategiske udvikling af skolen. Som en del af ledelsen på en efterskole, vil du opleve at skulle kunne håndtere mange dagsordner og være i stand til at aflaste og bistå skolens forstander. Livet går ofte stærkt her, hvorfor det også er en fordel, hvis du både er god til at sætte opgaver i gang og få dem afsluttet. Derudover ser vi det som en styrke, hvis du er aktivt interesseret i samfundet og har erfaring eller kendskab til vores bagland.

 

Konkrete opgaver

 • Styre tjenestetid i Viggo eller lignende system.
 • Tage ansvar for og indgå i elevsager og elevsamtaler.
 • Det ledelsesmæssige overblik for IT. Herunder ansvaret for at vi både er opdateret og opgraderet.
 • Ansvarlig for udarbejdelse af tjenesteplan samt skemalægning for det pædagogiske personale.
 • Forestå vikardækning ved sygdom mv.
 • Sparring og planlægning med forstander.
 • Deltagende i bestyrelses- og forretningsudvalgsmøder.
 • Prøveansvarlig for terminsprøver, skriftlige og mundtlige afgangsprøver
 • I samarbejde med forstanderen udarbejde skolens årsplan/ferieplan/aktivitetsplan.
 • Undervisning i enkelte fagtimer og støtte af elever.
 • Varetage vagter og fællestimer.
 • Herudover har du sikkert noget at byde ind med, som du brænder for at lave.

 

Stillingen er pr. 1. august 2021.

Har du lyst til at vide mere om stillingen er du velkommen til at ringe eller skrive en mail til skolens forstander Bitten Schjødt Kjær på 31956100, bk@dronninglundefterskole.dk

Ansøgningen med diverse bilag sendes i en samlet pdf til: nyviceforstander@dronninglundefterskole.dk senest tirsdag d. 1/6-21 kl. 12.00.

Der vil være samtaler i uge 23 og muligvis 2. samtaler i uge 24.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler mv. af 16. april 2019.

 

Kender du Dronninglund Efterskole?

 • Dronninglund Efterskole er en almen efterskole med 103 elever. Vi ELSKER at være sammen og skabe fælles oplevelser. Det gør vi bl.a. gennem leg, bevægelse, fællessang og de nære samtaler.

 

 • Vi arbejder med eksperimenterende og kreative læringsmetoder, hvor man som elev får en indsigt i ens styrker, samt hvordan man kan udnytte dem begge bedst muligt.

 

 • På Dronninglund Efterskole er vi passioneret omkring vores interesser indenfor Outdoor, Kunst & Kreativitet, E-sport, Musik og Boldspil.

 

 • Efterskolens værdigrundlag tager udgangspunkt i det kristne livs- og menneskesyn på folkekirkelig grund.

 

Download stillingsopslag som viceforstander på Dronninglund Efterskole her