Ledige stillinger

Vi søger en barselsvikar med pædagogisk flair til marketing. Er det dig?

 

Her er muligheden for et sjovt og aldeles anderledes barselvikariat som marketingansvarlig på Dronninglund Efterskole, hvor glæde, leg og kreativitet fylder en stor del af hverdagen.

Er du en kreativ, digital blæksprutte med pædagogisk flair, der er god til at skabe stemning?

Så er du måske den, vi leder efter. Vi søger nemlig en barselsvikar til at varetage skolens marketingaktiviteter både internt og eksternt samt en person der kan indgå som en naturlig del af lærerværelset. Det betyder, at du udover skolens marketing også bliver en del af vagter, valgfag, udflugter mm.. Nysgerrig?

 

Markedsføringsdelen

Gennem skoleåret afvikler vi på Dronninglund Efterskole en masse spændende aktiviteter som for eksempel Efterskolernes dag, personlige rundvisninger, besøgsweekender og meget meget mere.

Derudover har vi et højt aktivitetsniveau på sociale medier som Facebook, Instagram og snapchat. Her producerer vi nyt kreativt indhold hver uge baseret på ugens aktiviteter.

Dine kompetencer:

 • Grafisk opsætning af bl.a. brochure, annoncer, invitationer, grafiske koncepter mm.. (InDesign og Photoshop).
 • Videoproduktion primært til sociale medier (Premiere Pro el. lignende).
 • SoMe (Facebook, Instagram og snapchat).
 • Fotografering og billedbehandling.
 • Konceptudvikling af events.
 • Website (opdatering i wordpress).
 • Google ads (ikke et krav).
 • Masser af hverdagsspas.

Vi søger en barselsvikar, som er frisk på at arbejde med alle ovenstående projekter, og som er god til at gribe mulighederne, når de opstår. Vi laver alt vores materiale selv og er altid på udkig efter, hvordan vi kan fange vores målgruppes opmærksomhed og skabe interesse for skolen.

Som person må du gerne være selvstændig, have en krøllet hjerne, være lidt perfektionistisk og ikke mindst være sprængt fyldt med skøre ideer, som du kan føre ud i livet med hjælp fra dine skønne kollegaer. Derudover skal du kunne se dig selv i skolens værdier.

 

Efterskoledelen

Udover marketingaktiviteterne får du også masser af spændende pædagogiske opgaver, og du vil blive en naturlig del af hverdagen på skolen. Vi er i gang stort set hele døgnet rundt. Derfor skal du være indstillet på, at din hverdag ikke nødvendigvis hedder 8-16. Mange arrangementer ligger for eksempel om aftenen, hvilket betyder, at du skal være til stede nogle aftner/weekender for at dække begivenhederne. Til gengæld holder du fri på andre tidspunkter.

Det fede ved efterskolelivet er, at det er en livsstil. Man bliver let opslugt af den store boble som er fuld af liv og aktiviteter. Eksempelvis holder vi en stor musicaluge, øko-dag, global marked, tager på udflugter, har alternative uger mm..

Du vil også få dit eget valgfag, hvor du skal undervise elever i et emne, du kunne være passioneret omkring. Skriv endelig et forslag i jobansøgningen. Derudover skal du være en del af medarbejdermøderne, have vagter og weekendvagter og bare være en central del af livet på efterskolen, hvor der er fyldt med skønne unge mennesker og sjove kollegaer.

 

Så har du lyst til at være med? Så send os din ansøgning hurtigst muligt til job@dronninglundefterskole.dk. Gerne med en lille videopræsentation og nogle eksempler på dit arbejde.

Ansøgningsfrist tirsdag d. 3/8 2021.

 

Stillinger er på 30 timer om ugen og starter gerne 1/9-21. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte nuværende marketingansvarlig Ditte Schack i uge 26 og 27 på telefon 6155 1819. Eller forstander Bitten Schjødt Kjær i uge 30 på telefon 3195 6100.

 

Kender du Dronninglund Efterskole?

 • Dronninglund Efterskole er en almen efterskole med 103 elever. Vi ELSKER at være sammen og skabe fælles oplevelser. Det gør vi bl.a. gennem leg, bevægelse, fællessang og de nære samtaler.

 

 • Vi arbejder med eksperimenterende og kreative læringsmetoder, hvor man som elev får en indsigt i ens styrker, samt hvordan man kan udnytte dem begge bedst muligt.

 

 • På Dronninglund Efterskole er vi passioneret omkring vores interesser indenfor Outdoor, Kunst & Kreativitet, E-sport, Musik og Boldspil.

 

 • Efterskolens værdigrundlag tager udgangspunkt i det kristne livs- og menneskesyn på folkekirkelig grund.