Ledige stillinger

 

Vi søger to barselsvikarer til Dronninglund Efterskole

Dronninglund Efterskole møder unge i tillid og nærvær.

Med plads til fællesskab, udsyn og leg giver vi mod på livet.


Vi søger pr. 1. januar 2022 to barselsvikarer på fuld tid. Det er skønt, når der er familieforøgelser i vente hos to af vores faste lærere. Og vi glæder os til at lære to nye vikarer at kende. Måske er du den ene af dem?

Du skal kunne indgå i aften-, nat- og weekendtilsyn, og de to stillinger rummer følgende fag:

Barselsstilling 1: Matematik, bevægelse, biologi, linjefaget boldspil, social støtte og faglig matematik-støtte. Barselsstilling 2: Dansk, Demokrati og medborgerskab, faget: HSK (Historie, samfundsfag og kristendom), social støtte og faglig dansk-støtte.

I begge stillinger er man familielærer, ganglærer, på projektopgave, har valgfag og deltagelse i rejser. Du indgår i udvalg, afholdelse af morgensamling og andre gode efterskoleopgaver. Du må endelig skrive, hvis du har andre kompetencer, vi skal kende til. Har du været aktiv i vores baglandorganisationer eller lavet andet frivilligt foreningsarbejde, vil vi også meget gerne høre om det. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med social støtte til unge mennesker eller anden erfaring med unge mennesker.

Dronninglund Efterskole er en dynamisk, værdibåret efterskole med tilknytning til flere folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer. Skolen er beliggende i naturskønne omgivelser 20 min. nord for Aalborg.

Vi er en efterskole med veludbyggede og moderne faciliteter med plads til godt 100 elever i henholdsvis 9. og 10. klasse og rummer omkring 24 medarbejdere. Skolens linjefag er: Kunst, Outdoor, E-sport, Musik og Boldspil. Vi forventer, at alle er med til at bidrage til det stærke fællesskab. Hos os er der ’højt til loftet og vidt til væggene’. Og vi tror på, at alle er skabt med værdi i sig selv og med lyst og evner til at lære nyt.

Vi søger en barselsvikar som:

 • tør sætte sig selv i spil
 • vil lære både elever og ansatte at kende på kort tid
 • er åben og udadvendt
 • er god til at skabe relationer – både de nære og i det store fællesskab
 • elsker at være sammen med elever – også uden for undervisningen
 • er klar på en masse spas, er livlig og har efterskolecharme
 • kan balancere at arbejde både med almindelige skolefag og efterskolelivets facetter

 

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Hvis du gerne vil vide mere om skolen, kan du finde info på vores hjemmeside: www.dronninglundefterskole.dk.

Ansøgning:

Ansøgningsfrist er fredag d. 12/11 kl. 12.00.

Samtaler bliver afholdt i uge 47.

Ansøgning, CV og relevante bilag bedes vedhæftet som én samlet PDF.

Ansøgningen sendes til barselsvikar@dronninglundefterskole.dk.

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte skolen på hverdage i uge 43, 44 og 45.

Skolens nummer: 98 84 19 99

Forstander Bitten Schjødt Kjær:  31 95 61 00

Viceforstander Heidi Bak Nielsen: 93 70 07 29

Kender du Dronninglund Efterskole?

 

 • Dronninglund Efterskole er en almen efterskole med 103 elever. Vi ELSKER at være sammen og skabe fælles oplevelser. Det gør vi bl.a. gennem leg, bevægelse, fællessang og de nære samtaler.
 • Vi arbejder med eksperimenterende og kreative læringsmetoder, hvor man som elev får en indsigt i ens styrker, samt hvordan man kan udnytte dem begge bedst muligt.
 • På Dronninglund Efterskole er vi passioneret omkring vores interesser indenfor Outdoor, Kunst & Kreativitet, E-sport, Musik og Boldspil.
 • Efterskolens værdigrundlag tager udgangspunkt i det kristne livs- og menneskesyn på folkekirkelig grund.