Hverdag

Valgfag

Du vælger det første valgfag, når du starter. Hen ad året prøver du flere valgfag. 
Her er eksempler på valgfag. Vi finder altid på nye, men gentager også succecer.

MOUNTAINBIKE PÅ EFTERSKOLE

Har du lyst til at udfordre dig på en mountainbike cykel? Og vil du mærke suset når du kører igennem de naturskønne omgivelser omkring Dronninglund. Du vil blive udfordret, både som nybegynder eller erfaren rytter. På valgfaget arbejder vi både med teknikken bag, men får også en masse kilometer i benene. 

KLATRING PÅ EFTERSKOLE

Har du en indre spiderman gemt i kroppen, som bare venter på at blive sluppet løs? Så skal du være med på Klatring. På skolen har vi vores helt egen klatrevæg og den er høj. Men bare rolig – for gennem undervisning lærer du at blive fortrolig med alle de vigtige teknikker. Før du ved af det, så står du på toppen og hejser dit flag. Det er for fedt.
Kom med på klatring, hvis du tør at få sus i maven og sved på panden.

OUTDOOR FOODS PÅ EFTERSKOLE

Kan du godt lide at lave mad? Så skal du udfordre dig selv på Outdoor Foods. Her trækker vi nemlig køkkenet ud i det fri og laver mad over bål eller i vores udendørs pizzaovn.
Hvis du tror, at den kommer til at stå på snobrød hele tiden, kan du roligt tro om igen. Du vil blive overrasket over, hvad der kan laves af lækker mad over et bål. Men pas på for et bål er levende og varmen spreder sig forskelligt, så det er med at lære hemmeligheden bag rigtig bålmad. Når du mestrer bålets hemmeligheder, er du klar til at nyde det fantastiske friluftsliv.

GAMEMASTER PÅ EFTERSKOLE

Har du et ægte pokeransigt? Eller måske en masse paratviden? Eller kan du godt lide at udfordre dine kammerater i holdspil? I valgfaget Gamemaster lærer du forskellige brætspil. Mange spil foregår i dag online, men i denne time giver vi den gas the old fashioned way. Valgfaget er for dig, der synes, at det er super hyggeligt at være social, elsker at grine og måske har lidt af en gamemaster gemt inden i.

LEJRBÅLSGUITAR PÅ EFTERSKOLE

Er du ofte samlingspunktet, når du udfolder dig med en guitar eller vil du bare gerne lære at spille på en? Så skal du vælge valgfaget Guitar. Her udforsker vi, hvad en guitar kan og du kan være med uanset niveau. 

Din undervisning bevæger sig lige fra teknik med plekter til lækkert fingerspil og tunge powerakkorder. Guitaren rummer et utal af muligheder og med skarp træning, vil du inden længe kunne spille solo i et band, eller være den, der spiller til fællessangene ved bålet. YEAH!

DOLKEFREMSTILLING PÅ EFTERSKOLE

Er du outdoor elsker? Og kunne du tænke dig at lave din helt egen dolk? En god dolk er et fedt og et nødvendigt redskab til enhver outdoortur. 

På dette valgfag lærer du alt hvad du har brug for, for at fremstille din helt egen dolk og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen igennem. 

Verdensmad på efterskole

Er du træt af den traditionel pasta kødsovs? Og har du lyst til at blive udfordret i køkkenet og på dine madlavnings færdigheder? Faget er netop for dig der gerne vil eksperimenterer med opskrifter og råvarer. 

VILD MED GARN PÅ EFTERSKOLE

Er du nybegynder med strik og hækling? Eller er du erfaren og trænger til tid, fordybelse og inspiration med garn og pinde? At strikke og hækle er den perfekte måde at skabe ro i en ellers travl hverdag. På Vild Med Garn valgfaget får du hjælp til at komme i gang eller blive færdig med dit allerede i gangværende projekt. 

STIL ET SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller er der ting, du gerne vil have uddybet.

BooK Rundvisning

Du kan altid kontakte skolen for at få en uforpligtende rundvisning

BESTIL MATERIALE

Vil du gerne vide mere om skolen, så kan du bestille vores digitale brochure lige her

Dronninglund Efterskole

Slotsgade 10
9330 Dronninglund

Kontor@dronninglundefterskole.dk
Tlf. 98 84 19 99

Trafikinformation

Dronninglund - Aalborg

Bus 30 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Aarhus

Bus + tog 125 min - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Brønderslev

Bus 50 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Frederikshavn

Bus 80 min. - Afgang lige uden for skolen.