fbpx

BOOST

Hvor godt kender du egentlig smukke Danmark? Ved du fx at der gemmer sig en 4,5 meter høj skulptur af en dreng inde på Aros i Aarhus? Eller at man i København kan besøge gadens stemmer, der viser dig livet fra sin mere hårde side som hjemløs i Danmark?

Hvis du vælger Boost som din rejsedestination, tager vi dig med på en fed tur et sted i Danmark, og her bliver der bestemt ikke sparet på oplevelserne.

Planlægningen

Som noget helt særligt for denne rejsedestination, så er du og dine klassekammerater med til at sætte dagsordenen for vores oplevelse. I planlægger nemlig selv, hvor vi skal bo, hvad vi skal opleve, og hvordan vi kommer rundt. Så ikke nok med at du kommer til at få en helt særlig rejseoplevelse, så lærer du også en hel masse om planlægning, koordinering og budget. Færdigheder du kan tage med dig videre i livet.

Forud for turen snakker vi meget om hvilke steder, der rummer forskellige muligheder. Vi dykker ned i spændende emner, der kan lede til sjove og lærerigesteder steder at besøge. Vi sørger for, at vi både skal opleve de helt intense og nære ting, men også de sjove og mere løsslupne oplevelser.

 

Undervisning på boost

Som en del af turen vil du i perioden op til turen få valgfaget ’Boost’ på dit skema. Her finder vi i fællesskab frem til turens omdrejningspunkt og laver forberedelserne sammen.

STIL ET SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller er der ting, du gerne vil have uddybet.

BooK Rundvisning

Du kan altid kontakte skolen for at få en uforpligtende rundvisning

BESTIL MATERIALE

Vil du gerne vide mere om skolen, så kan du bestille vores digitale brochure lige her

kort-footer

Dronninglund Efterskole

Slotsgade 10
9330 Dronninglund

Kontor@dronninglundefterskole.dk
Tlf. 98 84 19 99

Trafikinformation

Dronninglund - Aalborg

Bus 30 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Aarhus

Bus + tog 125 min - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Brønderslev

Bus 50 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Frederikshavn

Bus 80 min. - Afgang lige uden for skolen.