fbpx

Rejser

Oplev verden sammen med os.

På Dronninglund Efterskole rejser du ud med skolen hele to gange.

Fælles skitur til Norge

I februar drager hele skolen afsted på en fælles skitur til Norge. Her udfordrer vi bakkerne, sneen og vores lækre skigrej, som vi låner på stedet. Med skituren har vi fuld fokus på fællesskabet. Her oplever vi som regel helt nye sider af os selv og hinanden og det kan virkelig mærkes på den fede måde. Mange har aldrig prøvet at stå på ski før, hvilket bestemt ikke gør turen mindre sjov, når man får lov at falde i den bløde sne sammen. På turen er der bestemt plads til både grin og hyggelige stunder sammen. Hele ugen er planlagt til alpint skiløb, men hvis du har en indre snowboarder gemt i dig, finder vi ud af det. 

 

 

Destinationen

Turen går til alpincenteret Uvdal i Norge. Stedet er et forholdsvist lille sted, men med områder nok til både at udfordre nybegynderne og de øvede skiløbere. Da vi ankommer i starten af sæsonen, er vi så heldige, at vi som regel har området meget for os selv, hvilket betyder, at vi rigtig har mulighed for at mærke fællesskabet, da dem vi møder på bakken, vil være hinanden.

 

 

Indkvartering

Når vi ankommer, vil vi blive indkvarteret i lækre lejligheder, som ligger tæt sammen. Lejlighederne er både store og forholdsvis nye, hvilket gør stedet endnu bedre. Inden skituren forbereder vi os ved at finde på madretter, lave budget for indkøb og regne mængderne ud, som vi skal have med. Det er nemlig dig, der sammen med dine lejlighedskammerater, skal lave jeres egen mad både morgen, middag og aften hele ugen. Det er både hyggeligt og sjovt.

 

 

Det øvrige program

Udover at stå på ski hele dagen, samles vi også om aftenen til fælles hygge i lejlighedskompleksets lune fællesrum. Konkurrencer, fællessang, og masser af spas vil her komme til at fylde rummet, og der vil blive masser af gange, hvor lattermusklerne ikke vil kunne holdes i ro. Vi lover dig, at når du kommer hjem fra denne tur, så vil du ikke kun være fyldt op på den sociale konto, men også være blevet en oplevelse for livet rigere. GLÆD DIG.

 

 

Dannelsesrejsen

Udover skituen kan du også komme med på en rigtig dannelsesrejse til enten Spanien, Israel/Palæstina eller et fedt sted i Danmark.

Her rejser vi afsted i en uge i tre grupper og udforsker kulturer, samfund og oplevelser. På alle vores rejser har vi et mål om at møde andre mennesker, der lever forskelligt fra os selv. Møderne og rejserne er med til at give et perspektiv på vores eget liv og får ofte mange til at tænke over hverdagens glæder.

 

Læs mere om destinationerne ved at klikke her:

Boost (Danmark) – Exchange (Spanien) – Global (Israel/Palæstina)

STIL ET SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller er der ting, du gerne vil have uddybet.

BooK Rundvisning

Du kan altid kontakte skolen for at få en uforpligtende rundvisning

BESTIL MATERIALE

Vil du gerne vide mere om skolen, så kan du bestille vores digitale brochure lige her

Dronninglund Efterskole

Slotsgade 10
9330 Dronninglund

Kontor@dronninglundefterskole.dk
Tlf. 98 84 19 99

Trafikinformation

Dronninglund - Aalborg

Bus 30 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Aarhus

Bus + tog 125 min - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Brønderslev

Bus 50 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Frederikshavn

Bus 80 min. - Afgang lige uden for skolen.