Ny viceforstander

På Dronninglund Efterskole er vi super glade for at kunne byde velkommen til Heidi Bak Nielsen som vores kommende nye viceforstander. Heidi forlader dermed sit nuværende job som forbundssekretær ved FDF.

Ny viceforstander

 

Heidi kommer med erfaring fra en verden hvor leg, kreativitet og fællesskab udgør en helt central del af hverdagen. Vi er sikre på, at det er et godt match, da FDF også er en del af Dronninglund Efterskoles bagland.

”Jeg glæder mig til at blive en del af et stærkt, stort fællesskab på efterskolen. At være med til at skabe rammerne for et af de vigtigste år i de unge menneskers liv!”

Heidi kommer til at blive en essentiel del af hverdagen på Dronninglund Efterskole, hvor hun både kommer til at sidde med ledelse og undervisning. Heidi kommer til at arbejde med organisation, planlægning, strategi og daglige samtaler med både elever og ansatte. Heidi har heldigvis en masse erfaring at trække på fra sine tidligere stillinger som både lærer på Skanderborg Realskole og projektleder ved FDF som forbundssekretær.

”Jeg glæder mig særligt til at byde ind med et kæmpe drive, et stort smil og et legekatalog på 1000 lege!”.

Når Heidi Bak Nielsen starter op som ny viceforstander på Dronninglund Efterskole til august bliver det med masser af glæde, ideer, ambitioner og måske med en enkelt sommerfugl eller to i maven.

Fakta

Navn: Heidi Bak Nielsen

Uddannelse: Uddannet Lærer i 2007, Diplom i specialpædagogik samt snarlig færdiggjort diplom i ledelse.

Tidligere erhverv: Lærer på Skanderborg Realskole, Forbundssekretær i Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF.

Civil status: Kæreste med Peter Krogsgaard, der er operationssygeplejeske.

Yderligere information: Ditte Schack, kommunikationsmedarbejder på Dronninglund Efterskole – Tlf. 61551819