Sjove efterskole kravlenisser

Sjove kravlenisserWuhuu… Så blev det endelig december og jul.

På Dronninglund Efterskole gik julehyggen på skolen tidligt igang. Gennem den seneste halvanden uge har mange af eleverne hygget med at skabe julepynt, der rigtig kan sætte gang i julestemningen hos enhver. Kalenderlys til hvert familiebord i spisesalen er blevet lavet. Indgangen har fået deres egne ‘designer-juletræer’, og særlige nisser har taget form rundt omkring på skolen. Det er blevet SÅ hyggeligt.

Men som alle jo ved, så kan det jo ikke blive rigtig jul uden de legendariske kravlenisser! Og hvem siger, at man ikke kan lave sine helt egne personlige nisser. Det har vi gjort her på skolen, og nu har vi valgt, at vi gerne vil dele skabelonen med dig, så du også kan lave dem.

Følg nedenstående guide, og så er du MAX klar til at holde jul derhjemme.

Sådan gør du

Download skabelonen lige her: Kravlenisser skabelon

  • Print det antal du gerne vil lave.
  • Find nogle personlige billeder og print dem.
  • Klip kravlenisserne ud.
  • Klip hovederne ud på dine personlige billeder.
  • Klister hovedet ind bagved kravlenissen med en limstift.
  • Smil og hæng din kravlenisse op lige hvor du har lyst.

Tip. Print på tykt papir, så holder kravlenisserne bedre.

I løbet af december måned vil vi på efterskolen lave en masse julehygge, og du kan være med.

Følg med her på vores blog og på Facebook, hvor du løbende vil kunne finde inspiration til mange forskellige juleaktiviteter, der kan få ethvert julehjerte til at hoppe lidt ekstra af julestemning. Der vil også komme inspiration fra køkkenet på skolen, som vil fortælle om deres lækre julemad. Se og følg opskrifterne fra køkkenet lige her. Her kan du også finde tidligere opskrifter, som er blevet offentliggjort. Nice ik.

Download også…

Lyst til at høre mere om Dronninglund Efterskole? Få vores gratis digitale folder lige her.

Skulle du have fået lyst til at opleve julestemningen helt tæt på, så kan du også komme på et uforpligtende besøg: Book en rundvisning lige her.