Vil du vide mere?

Vil du prøve det vildeste år med max fokus på udfordrende og innovativ undervisning, masser af interessefag og ikke mindst det allerbedste fællesskab. Så skal du prøve et år på Dronninglund Efterskole. Bestil en gratis E-brochure nederst på siden.

Dronninglund Efterskole

Elsker du Boldspil? Outdoor? Musik? Boldspil? Eller Kunst & Kreativitet? Så er du som skabt til et år på Dronninglund Efterskole.

Grib mor eller far og inviter dem med ud til på et besøg. Vi stiller ingen krav om opstart, men vi giver gerne en kop kaffe og en lækker rundvisning til dig og din familie. Måske er efterskolelivet lige noget for dig. Det tror vi faktisk helt bestemt, at det er.

 

Undervisning

Her på skolen gider vi ikke kedelige skoletimer, der får dig til at blive træt. Derfor ryster vi posen, og får dig op af sædet. Se bare selv i videoen herunder. Skolens undervisning sikre dig, at du bliver max klar til skolens afgangsprøve.

Efterskolelivet

Der sker SÅ meget i løbet af et efterskoleår.

Lejrtur – skitur – rejser – musicalopførsel – tuneringer – gallafest – efterskolefestival – julefest – særlige uger – og meget meget mere. Du kommer bestemt ikke til at kede dig. Vil du gerne have en digital brochure? Så bestil den her:

Lærerne på Dronninglund Efterskole

Mød skolens lærer i videoen her:

Ses vi?

Vil du gerne læse mere om vores I-fag? Så klik her

Vil du gerne læse mere om vores undervisning? Så klik her

elever på Dronninglund Efterskole