Lørdag d. 10. april afholder vi online elevstævne.

elevstævne– Stay at home – elevstævne

Vi har sammensat et top lækkert program til lørdag d. 10. april, som du kan nyde hjemme fra din sofa på facebook. Vi sender hele fem LIVE-sendinger på facebook fra kl. 10.00, hvor du bl.a. kan chatte med mange af lærerne, sende hilsner og ikke mindst mindes de gode tider på efterskolen.

Prik til dine gamle kammerater

Måske var der nogle, som du særligt havde glædet dig til at se. Brug denne anledning til at prikke dem på facebook og fortæl dem om begivenheden. Så kan I mindes de sjove indslag sammen og chatte lidt med lærerne.

10.00 – 10.30: Outdoor brunch over bål v/Claus. Kristian og Bitten

13.00 – 13.15: Sang og Skrål v/Bitten, Sophie, Claus og Tobias

13.30 – 13.45: Husker du disse sketchs? V/Claus, Aage og Tobias

14.00 – 14.30: Down Memory Lane v/Marianne, Aage, Rikke og AP.

14.35 -14.45: Folkedans som du husker den v/Anders, Claus og Aage

Sang og Skrål

Måske sidder du allerede nu og mindes de gode tider på efterskolen. Måske er der faktisk en helt særlig sang, som får minderne til at flyve. I så fald vil vi rigtig gerne høre fra dig. Måske er det netop din sang, som vi spiller på dagen.

Skriv til BK@dronninglundefterskole.dk eller send os en besked på facebook.

Vi ses til en skør dag.