Onsdag den 12. Januar mellem kl. 18.00 – 21.00 holder vi besøgsaften. Du og din familie er inviteret.

Efterskolernes aften bliver til besøgsaften i 2022.

Efterskolernes Aften er i år aflyst på grund af corona. I stedet har vi valgt at afholde en mindre besøgsaften med et begrænset antal pladser.

Aftenen kommer til at foregå onsdag d. 12. januar 18.00-21.00

Vi har få pladser tilbage klokken 19.30 send en mail til ib@dronninglundefterskole.dk eller ring til vores sekretær på tlf: 98 84 19 99 for tilmelding til aftene eller mere info.

• En inspirerende rundvisning

Til besøgsaftenen står vi klar til at tage godt imod dig og din familie. I vil komme med på lille rejse rundt på skolen, hvor I rigtig kan udforske efterskolelivets muligheder.

• Personlig samtale med en lærer

Efter rundturen vil du og din familie få en lille forfriskning og en personlig samtale med en lærer om dine ønsker og tanker. Vi lærer dig lidt at kende, og du får også muligheden for at se os lidt an.

• Tilmelding

På de ledige linjer vil der vil være mulighed for at udfylde en tilmeldingsblanket på selve aftenen, så du har sikret din plads.

Hvilke linjefag kan man vælge?

Vi har fem hovedkategorier, som du kan vælge imellem. Under hvert linjefag finder du også en masse valgfag.

Klik på dit favorit fag og læs mere om selve linjefaget og valgfagene.

E-sport – BoldspilKunst og KreativitetMusikOutdoor

Efterskolernes aften

Fokus på innovativ læring

Det skal være slut med kedeligt gruppearbejde. Nu skal du igang med at lære at samarbejde! Det betyder, at du skal udforske din egen profil og ikke mindst dine kammeraters. Med vores teknikker vil du opleve at samarbejde kan åbne muligheder for din læring og løfte dit niveau til helt nye højder. Vi fokuserer på konkret teori og masser af eksperimenterende og aktive timer. Glæd dig!

Undervisningen er gymnasieforberedende.

Tager I også på rejser?

Jep. Vi har hvert år to årlige rejser.

En skitur til Norge for hele skolen hvor vi hygger os i sneen, griller på bakken og får den vildeste fællesskabsoplevelse. Derudover rejser vi også afsted på en slags dannelsesrejse. Enten til et sted i Danmark, Spanien eller Israel/Palæstina.

Rejser

Danmark

Gruppen vælger et tema, som de ønsker at gå på opdagelse i. Temaet bestemmer I i jeres klasse. Det kunne fx. være ‘Danmark på kanten’. Her har der tidligere været en gruppe elever afsted til København, hvor de bl.a. besøgte nogle hjemløse, der kunne fortælle om deres liv på gaden. Super fed og lærerig tur, hvor der både var mulighed for refleksion og oplevelser af de store.

Spanien

Med Spanien turen kommer du på en rigtig klassisk Exchange tur. Her får du lov at bo hos en spansk familie i en uge og rigtig opleve den spanske kultur helt tæt på. Familiens barn vil være på samme alder som dig, og i løbet af ugen vil vi slå vores klasser sammen og opleve en masse spansk kultur i fællesskab.

Israel/Palæstina

På denne tur får du en af de helt store på opleveren. Sammen skal vi opleve en kultur, som skiller sig fuldstændig ud for vores egen og møde en masse forskellige mennesker, som dagligt lever med de udfordringer, der hører til dette område. Derudover hjælper vi også de fattigste bønner i området ved at plante oliventræer.

Musisk uge

Sker der mere?

Ja. Det gør der faktisk. Vi elsker at sætte skub i ting. Derfor vil du opleve, at du også kommer på linjefagstur, lejrtur, efterskolefestival og meget mere. Du vil også blive en del af musisk uge, hvor vi sætter en stor musical op, gallafest, julefest mm.. Glæd dig!

Så kig forbi til besøgsaften onsdag den 12. Januar 2022 kl. 18.00 – 21.00 og hør mere.

VI GLÆDER OS til at se dig og din familie.