Boldspilscamp

Kom og udforsk dine boldtalenter på Dronninglund Efterskoles boldspilscamp d. 8.-9. februar 2020. Tilmeld dig senest d. 2. februar. Alle pladser er først-til-mølle.

Boldspilscamp

Elsker du boldspil? Og går du og drømmer om det fedeste år på efterskole? Så skal du med på Dronninglund Efterskoles BOLDSPILSCAMP.

Campen er for dig, der er vild med forskellige slags boldtyper – lige fra badminton til ballebold. Derudover får du mulighed for at teste efterskolelivet af og måske møde dine kommende venner for livet.

Det er ikke afgørende, om du har øvet dig i mange år eller er helt nybegynder, når du træder ind af døren. Det vigtigste er blot, at du har viljen og lysten til at give den gas på banen. Så har du lyst til at blive en del af et fedt efterskolefællesskab, der virkelig kan mærkes? Så skal du med på vores BoldspilsCamp.

Når du kommer, vil du blive teamet op med en buddy fra vores nuværende elevhold. De vil sørge for at tage dig under armen, så du hurtigt føler dig velkommen.

Program Boldspilscamp

Lørdag d. 08.02.2020

• 13.00 Ankomst. Vi står klar til at tage imod dig i døren og byde dig velkommen på Dronninglund Efterskole.
    • 13.15 Hvem er hvem?
    • 14.00 Vi slår os løs i hallen med de fedeste boldspil.
    • 15.30 Kaffetid
    • 16.00 Boldspil fortsat
    • 18.00 Aftensmad
    • 19.00 Sjov aftenunderholdning – Tid til at slå efterskoleånden løs.
    • 20.00 Outdoor-hygge. Vi sætter gang i vildmarksbadet, udendørs sauna, bål mm.. Så husk badetøjet og et stort håndklæde.
    • 23.00 Godnat

Søndag d. 09.02.2020

• 09.00 Morgenmad
    • 09.45 Vi pakker ned.
    • 10.00 Mini turnering
    • 12.00 Frokost
    • 12.30 Afrunding i hallen
    • 12.45 Koncert for forældre og søskende fra musikcampen.
    • 13.00 Tak for denne gang.

Vi forbeholder os retten til at ændre en smule i programmet, hvis det findes nødvendigt.

Tilmelding

For at komme med på campen skal du udfylde nedenstående tilmeldingsformular. Tilmeldingsfristen er d. 2. februar.

Boldspilscampen koster 150 kr., som kan overføres via mobilepay til 94944. Husk fulde navn.

Når du har tilmeldt dig, sender vi en bekræftigelse på din plads.

Den 3. februar sender vi en pakkeliste med det, som du skal have med til campen.

Vi glæder os meget til at se dig.

• Skriv her, hvis der er ting, som vi skal være særligt opmærksomme på.