Innovativ undervisning

Hvad kan du? Hvad kan jeg? Hvad kan vi sammen?

På Dronninglund Efterskole vil vi gerne prikke til de gammeldags læringsmetoder og i stedet udforske dine kompetencer gennem anderledes, kreativ og innovativ undervisning.

Tanken om dansk, matematik og tysk skal ikke få dig til at falde i søvn. Derimod skal det gøre dig inspireret, og du skal kunne se formålet med undervisningen.

Vi kender alle til det tunge gruppearbejde, hvor det kan være svært at finde energi og inspiration. Det skal være slut.

Hvad betyder innovativ undervisning på DE?

Alle indeholder nogle helt særlige kvaliteter. Vi hjælper dig til at analysere og finde ind til dine. Herefter lærer vi dig at sætte dem i spil i forhold til andres.

Individuelt arbejde er i dag en sjældenhed på det danske arbejdsmarked. Derfor sætter vi en ære i, at du bliver stærk til at afkode et samarbejdes muligheder med andre kompetencer. Sammen kan vi mere.

Kender du Olsenbanden?

Et hvert samarbejde har brug for en Egon, Kjeld og Yvonne. En der har idéer til en genial plan. En der ved, hvilket udstyr der kræves, og hvordan det anvendes. En der tør sætte tingene i skub og bidrage til det overordnet overblik.

Måske ved du allerede nu, hvem du har ligheder med? Måske har du skjulte kvaliteter, som endnu ikke er opdaget. Et samarbejde med andre kompetencer end dine egne er med til at skabe resultater og alternative ideer til verdenen. Hvis du kender dine, kan aflæse andres og ved, hvordan de samlede kvaliteter kan arbejde sammen. Så står du stærkt i din fremtid.

Skal vi så altid arbejde sammen?

Nej. Et hvert samarbejde har også behov for, at du kender dine egne styrker. Derfor afsættes der også ressourcer til, at vi dykker ned i din individuelle læring. Kom en tur ud på skolen og hør meget mere om vores innovativ læring. De vil gøre dig glad i låget.

Aalborg Universitet

Vi er super stolt af at kunne præsentere, at Aalborg Universitet har valgt at træde ind i et længerevarende samarbejde med os i forhold til at udforske og udvikle på skolens innovative undervisning. Det betyder, at du hele tiden vil få den nyeste viden indenfor kreative undervisningsmetoder.