Fag på gymnasiet

Har du et total yndlingsfag? Et som du bare elsker at nørde ekstra meget i? Så har du muligheden for at fylde dit skema op med ekstra faglig udfordring via vores samarbejde med Dronninglund Gymnasium.

På Dronninglund Efterskole har du muligheden for at vælge matematik, engelsk eller fysik/kemi på et ekstra højt niveau. Vi har et fantastisk samarbejde med Dronninglund Gymnasium, hvor du har muligheden for at få nogle af dine timer inden for et eller flere af disse fag på gymnasiet med dine klassekammerater fra skolen.

Gymnasiefag

Dronninglund Gymnasium ligger lige ved siden af efterskolen, hvilket gør det super nemt for dig at komme derover.

Vi har i samarbejde med gymnasiet strikket et forløb sammen, der ikke alene giver dig ekstra mange udfordringer på det faglige niveau, men også giver dig et lille indblik i, hvordan det er at gå på gymnasiet.

Tilbuddet er gældende for skolens 10. Klasse.

Spansk

Hvert år tager et hold afsted på exchange rejse til Spanien, hvor vi udveksler med en spansk klasse. Sammen oplever vi flere sider af Spanien og udforsker landets kulturelle sider.

Du har nu muligheden for at lære mere til det spanske liv, idet du kan få spanskundervisning via vores samarbejde med Dronninglund Gymnasium. Nice ik?

Måske synes du, at det kunne være super fedt at lære noget mere om det spanske sprog til rejsen. Eller måske vil du gerne bare udfordre dit sprogøre lidt ekstra? Lige meget hvilken strategi du planlægger, så har du muligheden på Dronninglund Efterskole.

Lyst til at vide mere?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for fag på ekstra højt niveau? Eller spanskundervisning? Så tøv ikke med at give os et kald på telefon 98 84 19 99 eller send en mail med din forespørgelse til sekr@dronninglundefterskole.dk

Du er også meget velkommen til at komme på besøg på skolen og høre meget mere om vores undervisningstilbud. Du kan booke en uforpligtende rundvisning lige her.

Har du lyst til at læse mere om vores udvekslingsrejse til Spanien – så klik her.