8. klasse

Kunne du godt tænke dig et år på efterskole i 8. klasse? Så skal du bare se her.

På Dronninglund Efterskole har du muligheden for at tage din 8. klasse. Du vil primært komme til at følge det samme undervisningsforløb som for 9.klasse, dog vil selve prøveforløbet blive bygget op anderledes. Her vil der blive tilrettelagt særlige prøver, der er rettet mod et 8. klasses niveau.efterskole 8 klasse

Boglige fag 8. klasse

I hverdagen vil du komme til at få alle de boglige fag, som du kender. Dog med et twist. For på Dronninglund Efterskole er vores boglige undervisning bygget op omkring anderledes, innovative læringsmetoder. Det betyder helt konkret for dig, at du kommer til at få knap så meget tavleundervisning, men mere kreativ undervisning, der sætter gang i både krop og sind. Du kommer til at udforske, hvor dine særlige styrker ligger, og hvordan du kan afkode andres. Derefter lærer du særlige teknikker til, hvordan din undervisning kan nå helt nye højder.

I 8. Klasse skal vi op af stolene og udforske, hvordan du lærer bedst. Projekter, hvor du får lov at få fjernbetjeningen i hånden, udvikler dig på en helt ny måde. Vi skal udforske, eksperimentere og ikke mindst sammensætte de gamle teorier på helt nye måder, der gør dem nemme at huske for dig til eksamensperioden. Det er nice ik?

Vi giver dig de rette værktøjer til at arbejde med fagene, så du kan fornemme formål og ide med, hvorfor de enkelte læringsområder har relevans at lære. Vi giver dig indsigt og udfordre dig, så kommer til at skabe tanker og produkter, der gør dig stolt.

Hørt om vores I-fag?

Udover de boglige fag, får du også i 8. klasse hele otte lektioners I-fag hver uge. Det vil sige, at du kan fylde dit skema op med interesser indenfor boldspil, musik, fitness, outdoor og kunst & kreativitet. Har du lyst til at læse mere om vores I-fag? Så klik her.

Du kan godt glæde dig. For et år på Dronninglund Efterskole i 8. klasse er en oplevelse uden lige.

Lyst til at vide mere?

Få en uforpligtende rundvisning på skolen af et par af vores nuværende elever og oplev skolen helt tæt på. Efter rundturen er der mulighed for at få en snak med en af vores søde lærer på stedet. Book rundvisning her.