Har du besluttet dig for et år i 10. klasse?
Så skift de kendte facader ud og prøv et efterskoleophold på Dronninglund Efterskole med fuld smæk på fællesskab, I-fag og læring på den fede måde. Se bare her.

10. klasse er et helt særligt år for mange. Det er her, hvor man lige kan modnes lidt ekstra og give sig selv plads til få lidt ekstra ind på kontoen, før man hopper videre i uddannelsesræset.

Med et år på Dronninglund Efterskole får du muligheden for lære dig selv bedre at kende, udforske dine helt særlige styrker og fyre max op på fællesskabet – for det er vi suveræne til!

efterskoler jylland 10 klasse

Max gas med I-fag

Udover den boglige undervisning, går vi amok med vores fede I-fag. Vi hiver det fede fællesskab med ud og kombinerer det med vores interesseområder og dyrker det til fulde.

Du kan vælge mellem fem I-fags kategorier, som hver især er fyldt op med forskellige fag.

Boldspil – Musik – Fitness – Outdoor – Kunst & Kreativitet.

Vi tilbyder hele otte lektioners I-fag hver eneste uge.

10. klasse – fyldt med anderledes, innovativ undervisning

Måske har du nogle yndlingsfag, som du godt kunne tænke dig at nørde ekstra meget i?

Måske har du nogle fag, som du godt kunne tænke dig at forbedre, inden du skal videre på en ungdomsuddannelse. Lige meget hvilke ambitioner du har, så har du muligheden for at få de fedeste timer med din 10. klasse på Dronninglund Efterskole.

Vi har skruet max ned for kedelig tavleundervisning og skruet helt op for læring, der inspirerer din indre iværksætter. Helt konkret betyder det for dig, at du via din læring bliver udstyret med nogle særlige teknikker og metoder, som hiver undervisningen ud af lærebøgerne. Vi lærer ikke af kun at lytte. Vi skal afprøve, teste og udforske.

Med andre ord – vi fylder undervisningen op med energi, der udfordre din måde at tænke på, og gør det nemt for dig både at se formålet og værdien med undervisningen.

Fag på gymnasiet

Er du pjattet med Engelsk, matematik eller fysik/kemi har du også muligheden for at supplere din undervisning med fag på Dronninglund Gymnasium.

Gennem et særligt tilrettelagt forløb kan du følges med nogle af dine klassekammerater ovre på gymnasiet, som er placeret lige ved siden af efterskolen.

Har du lyst til at lærer Spansk, kan du også få det her.

Lyst til at læse mere om vores fag på gymnasiet, så klik her.

At rejse er at leve

Det mener vi også. Derfor tager vi på hele to ture ud i verdenen.

På den ene giver vi den gas på ski – men bare rolig du behøver ikke være ekspert fra starten.

På den anden tager vi på en rigtig dannelsesrejse. Vælg imellem destinationerne: Israel/Palæstina, Spanien eller et fedt sted i Danmark.

Læs mere om vores rejser lige her.

Lyst til en rundvisning?

Så tøv endelig ikke, for vi elsker at få besøg. Kom og oplev skolen og få en lækker rundvisning af et par af skolens elever og en snak med en lærer om alle skolens muligheder. Vi glæder os til at møde dig. Book en uforpligtende rundtur lige her.