Saftig Pulled Pork

Opskrift - Saftig Pulled Pork
Opskrift Pulled Pork

… Bliver det meget bedre? Man kan lyn hurtigt fornemme i luften, når duften af Pulled Pork begynder at brede sig gennem skolens lokaler. Det dufter simpelthen HIMMELSK! Det perfekt krydret kød er i sandhed et ægte hit. Ikke nok med at det smager fantastisk, så er kødet også altid 100% mørt og saftigt. Lige til at sætte tænderne i. Når det serveres på Dronninglund Efterskole, bager køkkenet ofte nogle lækre, grove burgerboller til, sylter rødløg og laver hjemmelavet coleslaw. Haps!

Drøm dig til en lækker efterskoleaften med denne skønne ret.

Vil du gerne have opskriften downloadet, så kan du hente en fil med opskriften i bunden af siden.

Rigtig God fornøjelse fra alle os på Dronninglund Efterskole.

Opskrift – Pulled Pork

  • 2,25 kg Nakkefilet.

Marinade

  • • 50 g Sirup.
  • • 2,5 dl ketchup.
  • • 25 g HP sauce.
  • • 15 g Engelsk sovs.
  • • 40 g Sennep.
  • • 30 g olie.
  • • 8 g paprika.
  • • 3 g Chayenne peber.
  • • 40 g Hvidløg
  • • 1 rød Chili.
  • • 12 g Tabascosovs.

SÅDAN GØR DU

Antal: 10 personer.

Forberedelsestid: Påbegyndes ca. halvandet døgn i forvejen.

1. Blend alle ingredienser sammen og hæld det over kødet.

2. Stil kødet på køl med marinade i ca. et døgn.

3. Læg kødet i en bradepande og fyld bradepanden halvt med vand.

4. Sæt kødet i ovenen i 14 timer ved 90 grader med en bradepande over.

5. Vend kødet efter 10 timer.

6. Når kødet har nået en temperatur på 95 grader tages kødet ud og trevles.

7. Si marinaden fra kødet i en gryde og jævn det evt. marizena.

Retten serveres med evt. hjemmelavede burgerboller, coleslaw og syltede rødløg.

DOWNLOAD

Download opskriften I PDF format lige her: Opskrift Pulled Pork

Lyst til at høre mere om Dronninglund Efterskole? Få vores gratis digitale folder lige her.