Så er årets sidste hverdagsglimt landet på bloggen. På næste lørdag er der afslutning – og i den anledning er der en vis statistisk sandsynlighed for en større tudefest. Den kommende uge bliver pakket med intens efterskolehygge. Den forløbne uge har også bestået af noget, der minder om ovenstående. Der har blandt andet været landskamp og gaming på programmet; læs med her og se hvordan det er gået for sig.

Weekend

Sidste weekend var noget af et gamermarathon, kun afbrudt af en omgang regnvejrsrundbold. Spisesalen var plastret til i skærme, som det krævede en stor indsats at fjerne eleverne fra. Lærerværelset derimod bugnede af mindebøger, så hvis man alligevel skulle få brug for at få rettet sine firkantede øjne ud var der mulighed for at gøre det der.

// Gaming er IKKE kun for piger //

// ‘HP’ i dyb koncentration //

// Et hold fuldstændigt opslugte weekendgamere //

// Mindebøger er en fast tradition, og de fylder skolen med hygge hvert år //
// Tobias stod i spidsen for lidt afveksling til skærmprogrammet //
// Når man er i skærm-form kan det godt være hårdt med sådan en gang rundbold //
// Det regner IKKE //

Mandagshygge i hallen

// Hygge i hallen på en mandagsaften //

// Alle burde have to veninder, der altid er klar på en lille frisk slåskamp – det ender med store smil, som i kan se //

VM

Vi tager ikke let på det, når Danmark spille i VM. Der var skruet max op for pynten – både af foredragssalen og eleverne.

// HELE DANMARK OP Å’ STÅUÅÅÅH //
// Her gør vi ikke noget halvt! //
// Laust bliver pyntet //
// Mange hænder på opgaven //

// Der skal ikke mangle noget – og da SLET ikke kage //

Det var alt fra hverdagsglimt i år – hold øje med vores facebook og instagram, hvor vi vender stærkt tilbage. God sommer!