Vi elsker Spanien

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi elsker Spanien. Her er gaderne fyldt med farveeksplosioner, frugt og spektakulære dufte. Alt synes anderledes, forførende og eventyrligt. Vælg EXCHANGE og kom på udvekslingsrejse til Spanien og oplev kultur, så det basker! Du bliver privat indkvarteret hos en lokal spansk familie – det gør indtryk og skaber venskaber! Eller kom med, når vi besøger en spansk skole eller tager på opdagelse ind i Bilbao eller Cordoba. Her bliver du omgivet af ornamentalske bygninger, altaner og utallige grønne skodder, som hver dag brændes endnu lysere af solens blændende lys.

Hvad er Exhange?

Med EXCHANGE er undervisningen målrettet. Så snart det overhovedet er muligt, drejes indholdet, så det matcher profilfagets spanske afsæt. Du kommer bl.a. til at snuse til det spanske sprog. Og YES! Hvis du er 10.klasse, har vi booket dig ind på valgfaget ‘Spansk’ på Dronninglund Gymnasium, så du kan lære enkelte spanske gloser og sætninger, inden rejsen går til Spanien. Er du 9.klasse, tilbydes du valgfaget på skolen. Nice nok! Men også engelsk bliver sjovere. Du bliver langt mere fri, når du pludselig oplever, at du kan føre en samtale med en lokal spansk familie. Samtidig skaber det forståelse for verden omkring dig, at møde en anderledes kultur og nye mennesker. Vores spanske venskabsklasse kommer også til Danmark og genbesøger dig. Forvent fede samtaler og venskaber, der gør indtryk.

"At blive en del af en spansk værtsfamilie i en uge er helt fantastisk oplevelse, der rykker 1000 gange mere end en turisttur."

Asbjørn Ramlow, forstander

"Jeg er nysgerrig. Den private indkvartering giver et dybere indblik i andres levevis"

Marianne Hjort, underviser

"A nation's culture resides in the hearts and in the soul of its people"

Mahatma Gandhi, Tidligere Indisk leder

Niveau: Exchange oprettes som profilfag for både 9. og 10. klasse.

Undervisere: Marianne Hjort og Hanne Larsen.

Lektioner pr. uge: 2.

Egenbetaling: Der er ingen egenbetaling på denne profil.