Marianne Hjort

Lærer i dansk, engelsk og kunst

Jeg underviser i dansk. Jeg elsker at læse bøger – det er som at forsvinde ind i en anden verden. Måske kan jeg give det videre til eleverne?

Jeg underviser i engelsk. Jeg har altid været glad for engelsk og har haft nytte af det på rejser i udlandet. Måske – nej, jeg ved at nogle af mine elever også kommer ud at rejse.

Jeg underviser i kreative valgfag. Jeg bliver glad af at bruge mine hænder til at skabe.

Jeg er tilknyttet skolens Exchange-profilklasser. At møde mennesker fra et andet land, at få et indblik i deres hverdag, bo hos dem, snakke med dem – det er der meget læring i.

Fællesskab med elever om mange ting: hjælp til tøjvask, godnat-runde, snakke om stort og småt, madlavning, rengøring, cykelture, weekendhygge – jeg elsker variationen i at være efterskolelærer.