Vind et efterskoleophold!

Sammenslutningen af Efterskoler tilknyttet Folkirken sætter et efterskoleophold på højkant.

Ved at besøge skolerne i sammenslutningen fra Efterskolernes Dag i september og frem til efterskolernes aften i januar eller ved åbent hus og rundvisninger derimellem, kan du få udleveret en kupon med en kode.

For at få udleveret et lod skal man besøge efterskolerne i sammenslutningen ifølge med en voksen og deltage i en rundvisning eksempelvis på Efterskolernes Dag eller Efterskolernes aften. Men besøg og rundvisning kan også foregå efter aftale med skolerne i forbindelse med besøg eller arrangementer på de enkelte skoler.

Der kan maks. uddeles et lod pr. elev pr. skole.

En elev kan deltage med et lod fra hver skole.

For at aktivere et lod skal man registrere det på hjemmesiden esfk.dk – her kan du også på forhånd se, hvilke oplysninger du skal have klar ved registrering. Tiltagelse kræver tilsagn fra forældre/værge.

Konkurrencen løber hele 2017 og frem til Efterskolernes Aften i  januar 2018.

Sidste frist for aktivering af loddet er 17. januar 2018. Aktivering af et lod sker ved registrering på hjemmesiden esfk.dk under konkurrence.

Herefter foretages der lodtrækning  – vinderen får direkte besked og offentliggøres på hjemmesider og sociale medier tilknyttet skolerne i sammenslutningen i uge 4 – 2018.

Præmierne i konkurrencen:

1. Et efterskoleophold i på en af de +25 skoler, som er tilknyttet Sammenslutningen af Efterskoler tilknyttet Folkekirken.*
  1. iPAD mini
  1. Apple WATCH