fbpx
Søg
Close this search box.

Weekender

Når du går på efterskole, har du også muligheden for at tilbringe de fleste weekender på skolen. Weekenderne er altid særligt tilrettelagt af weekendens vagtlærere og rummer både plads til afslapning og fællesskab. 

Tema

Weekendvagterne vil under frokosten tirsdag fortælle om den kommende weekends program. En weekend er næsten altid bygget om omkring et særligt tema. Det kan for eksempel være ‘Amerikansk weekend’, hvor menuen står på burger og pommes frites, amerikansk fodbold, cheerleading og gangsterleg. Det kan også være weekendens tema er bryllup med polterabend, vielse, stor middag og selvfølgelig masser af sjove taler. Mulighederne er mange, og det er kun vagternes fantasi, der sætter begrænsningerne. 

Inden tirsdag aften har du besluttet om weekendens program lyder sjovt at deltage i, for her skal du have tilmeldt dig. Hvis du vælger ikke at være på skolen hen over weekenden, vil du kunne tage hjem fredag eftermiddag og komme retur søndag aften efter klokken 19.00. 

AFSLAPNING

Weekenden er også tilrettelagt, så du får muligheden for at lade op til den kommende uge. Derfor bliver der om lørdagen først serveret brunch klokken 11.00 og morgenmad søndag klokken 09.00 så du har muligheden for at sove længe. 
Derudover vil der også være tidspunkter i løbet af programmet, hvor der ikke vil være planlagt aktivitet, hvilket betyder, at du kan lave det, du har lyst til sammen med dine kammerater. 

STIL ET SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller er der ting, du gerne vil have uddybet.

BooK Rundvisning

Du kan altid kontakte skolen for at få en uforpligtende rundvisning

BESTIL MATERIALE

Vil du gerne vide mere om skolen, så kan du bestille vores digitale brochure lige her

Dronninglund Efterskole

Slotsgade 10
9330 Dronninglund

Kontor@dronninglundefterskole.dk
Tlf. 98 84 19 99

Trafikinformation

Dronninglund - Aalborg

Bus 30 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Aarhus

Bus + tog 125 min - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Brønderslev

Bus 50 min. - Afgang lige uden for skolen.

Dronninglund - Frederikshavn

Bus 80 min. - Afgang lige uden for skolen.