Efterskolernes dag

Kom til efterskolernes dag og tjek ud om Dronninglund Efterskole kunne være lige noget for dig. Vi slår dørene op d. 30. september 2018 mellem kl. 13.00 - 17.00.

Vil du smage en lille bid af det søde efterskoleliv? Er du klar på at lade din verden udfordre? Tør du undvære dem derhjemme – i hvert fald i en tid? Vi er nemlig mer’ end bare en efterskole. På Dronninglund Efterskole mener vi, at sammen kan vi mere. Derfor vil vi gerne give dig chancen for at få et indblik i, hvad en rejse hos os kan betyde for netop dig. Kom til efterskolernes dag og besøg os og hør bl.a. om vores innovative undervisning, I-fag, rejser mm..

Innovativ undervisning efterskolernes dag 2017Fokus på innovativ undervisning

Hvad kan du? Hvad kan jeg? Hvad kan vi sammen?
De spørgsmål vil du blive mødt med dagligt i dit fremtidige uddannelsesforløb, og når du kommer på arbejdsmarkedet.
På Dronninglund Efterskole har vi gjort det til vores mission at arbejde med samarbejde, som forbereder dig på din fremtid.

Hvordan det?

Det gør vi gennem et helt særligt innovationsforløb, som kører gennem dine faglige og aktive undervisningsfag. Her bliver du klogere på dig selv og klogere på dine samarbejdspartnere. Du lærer, hvordan du ser samarbejdes styrke fra et helt nyt perspektiv.

Vi skal ikke  sidde på tunge stole hele dagen. Derfor ryster vi op i den almindelige klasseundervisning og udforsker alternative metoder, der ikke bare holder dig vågen men også inspireret! Med andre ord så kommer din indre iværksætter på arbejde, og du vil udrette præstationer, der gør dig super stolt.

Aalborg universitet

Vi er stolte af at kunne præsentere, at Aalborg Universitet har valgt at træde ind i et samarbejde med henblik på at udvide og forske i skolens innovative læringsmetode.

Valgfag, interessefag efterskolernes dagFyld din hverdag op med Interessefag

Fra skoleåret 2018 sætter vi udover vores innovationsundervisning fuld fokus dine interesser. Det betyder, at du kan fylde dit skema med 8 I-fags-lektioner. JA TAK! Vælg mellem fem I-fags-kategorier:

• Fitness+

• Arkitektur
  • Oplevelsesdesign
  • Re-design
  • Out in the nature (Naturmaleri)
  • Den store bagedyst

*Alle vælger mindst et + fag, som strækker sig over et halvt år, og som kører med ekstra tid. Herefter er der mulighed for at vælge samme eller et andet + fag i det næste halvår.

Rejser efterskole

Sammen oplever vi bare mere

På Dronninglund Efterskole elsker vi det gode fællesskab, og hvad det kan medbringe. Derfor lægger vi også stor vægt på, at skabe rum for særlige oplevelser sammen, der sætter sig på sjælen. Vi rykker derfor teltpælene op to gange i løbet af året og rejser ud i verden.

Fælles skitur til Norge

Ski indbyder simpelthen bare til en uge fuld af sjov, fart og sammenhold. Derfor tager vi ud på de bløde bakker og prøver kræfter med skiløb. På turen laver vi også sjove aktiviteter sammen, hvor fællesskabet virkelig kan mærkes. Har du måske nogensinde prøvet at grille ude på en skibakke eller deltaget i kreative snekonkurrencer med 90 af dine bedste venner? Nej vel – men det får du mulighed for her. For en skitur det er fedt!

Dannelsesrejse

Hvert år tager vi også afsted på en rigtig dannelsesrejse. Vi sætter fokus på andre kulturer og oplever, hvordan livet også kan se ud.
Du vælger inden skoleårets start, hvilken en af de tre rejser du gerne vil med på.

• Global – Palæstina/Israel
    Tag med til Palæstina og gå på opdagelse i en helt anderledes kultur. Vi udforsker livet og hjælper de mennesker, som har det svært gennem et særligt humanitært forløb, hvor vi skal plante nogle træer. En yderst populær rejse, så hvis du gerne vil med her, skal du være hurtig.

• Exchange – Spanien
    Hvordan er det, at bo hos en rigtig spansk familie i en hel uge og gå i en spansk klasse? Det finder du af på denne udvekslingstur til Spanien. Rejsen kræver, at du har mod på at tale engelsk og bo hos en anden familie.

• Boost – Danmark
    Måske føler du, at du kender smukke Danmark. Men gør du nu også det. For danskerne har mange måder at møde livet på, og det skal vi opleve i Boost. Tidligere ture har har været ude og opleve Danmark på kanten og fået et unikt indblik i fx hjemløses hverdag. Derudover oplever vi også en masse kulturelle ting, som Danmark har at byde på.

Kom til Efterskolernes Dag 2017 d. 24. september. Det bliver en vild dag, hvor der virkelig bliver fokus på, hvordan du kan få det fedeste skoleår i dit liv. Hvis du ikke har mulighed for det, er du selvfølgelig altid velkommen tage kontakt og aftale en tid. Vi er klar til at tage imod dig.

Vi glæder os til at møde dig!