Besøgsweekend

Test dig selv: Er efterskole noget for mig?

Den 10. – 11. februar holder vi besøgsweekend, og du har en chance for at være elev sammen med os i et døgns tid. Med vores altid fantastiske weekendhold tilbyder vi dig at få et UNIKT indblik i, hvad det vil sige at gå på efterskole. Vi har lavet det fedeste program til dig fyldt med en masse spændende aktiviteter, som du også vil kunne opleve på et efterskoleophold. Test også dine SKILLS i nogle af vores I-fagKlik på din favorit og læs mere om fagene i kategorien: Boldspil, Outdoor, Kunst & Kreativitet, Musik eller Fitness.

Ankomst

Når du ankommer, vil vi stå klar til at tage godt imod dig. Da ingen kender hinanden på forhånd, skal du ikke være nervøs for at komme alene. Der går ikke lang tid, så kender du alle og hvem ved – måske har du mødt dine nye bedste venner.

Hele weekenden har vi konkurrencer, spas, god mad, afslapning og HYGGE fra øverste hylde.

SES vi?! Hele herligheden koster blot 150,-

Der er tilmeldingsfrist d. 5. februar – se i øvrigt foreløbig program nedenunder. Kontakt os for mere information om besøgsweekenden eller meld dig til ved hjælp af formularen nedenunder.

PS: Elever, der ikke har været med før, har førsteret, hvis weekenden bliver fuldt booket.

Det fedeste skoleliv

Vil du super gerne se skolen, men har ikke mulighed for at deltage denne weekend – så fortvivl endelig ikke. Bare giv os et kald på 9884 1999 eller send os en mail, så finder vi sammen en dag, hvor du kan komme på besøg.

Lørdag:
13:00 Vi starter med en rundvisning, så du ved hvor køkkenet og toilettet er;)
14:00 Hvem er du? Og hvem er jeg?
15:00 Snacks
15:30 Klar til de fede teamudfordringer. Spas på højt niveau.
18:00 Aftensmad
19:00 Vi fyrer op i et bål og resten er en overraskelse, som du kun kan opleve på Dronninglund Efterskole. Glæd dig!
23:00 Godnat

Søndag:
09:00 Morgenmadsbuffet.
09:45 Prøv kræfter med et af vores fede I-fag indenfor kategorierne: Boldspil, Outdoor, Kunst & Kreativitet, Musik eller Fitness.
12:00 Frokost
13:00 Tak for nu og på forhåbentligt gensyn ☺

Pakkeliste:
– Sovepose/dyne og lagen (vi har madrasser).
– Toiletgrej
– Tøj og sko du kan være aktiv i – både inde og ude
– Sportstøj og indesko(NB: kun hvis du gerne vil spille bold eller dyrke fitness)
– Evt. Badetøj (mulighed for morgenbadning og sauna)

Obs. Programmet er foreløbigt og kan blive ændret en smule. Ved tilmelding gives besked.

Tilmelding til Besøgsweekend

• Skriv her, hvis der er ting, som vi skal være særligt opmærksomme på.

DE.gif