Besøg os

Vi ELSKER at vise vores skole frem. Så har du lyst til at få en uforpligtende rundvisning? Så book din tid lige her.

Du er ALTID velkommen til at komme og få en rundvisning på skolen.

Vi tror på, at de bedste til at fortælle om skolen er skolens egne elever. Et par af eleverne vil tage dig med på en lækker rundtur og vise dig alle skolens faciliteter og fortælle om livet på skolen i hverdagen. Du kan stille alle de spørgsmål du har lyst til, og forhåbentlig bliver du meget klogere på, om det kunne være et sted for dig.

Efter rundvisningen har køkkenet forberedt noget lækkert kaffe og kage til os, og så har du og din familie muligheden for at få en lille snak med en af skolens lærer.

Har du og din familie mulighed for at kigge ud en fredag eftermiddag eller søndag, vil det være optimalt. Passer de dage dog dårligt, skal I ikke holde jer tilbage. Så finder vi en dag der passer.

Vi GLÆDER OS til at møde dig.

Book din rundvisning her